Imagine Life Without You - Kapitel 9 - Smack!

- Det gjorde han inte...och föresten du springer snabbt jag hann ju knappt med , sa Chris och log. Jag skrattade till och släppte taget om honom. Han följde mig till mitt fönster och hjälpte mig att klättra upp. Jag vinkade till honom i fönstret tills han försvann ut i natten.


 


_________________________________________________________________


MILEY'S PERSPEKTIV:

Jag satt och tittade igenom twitter och hamnade på Justins sida , jag log och såg att han hade skrivit ´´ So good to be home in ATL and see my friends...and someone special ;) '' , undra vem hans ''someone special'' är!?
Jag hörde att det ringde på dörren , efter några minuter knackade det på dörren. Pappa stack in huvudet i dörren '' Gumman du har besök''  jag vände på huvudet och såg Christian , jag öppnade munnen i chock och tänkte vad gör han hemma hos mig? Han log och jag log tillbaka. '' Eh du kanske undrar vad jag gör här...'' började han och jag skrattade till. '' Jag gillar dig...'' Sa han och kollade ner i marken. '' Det vet jag väl dummer'' sa jag och skrattade. '' Mer än som en vän'' . Jag tystnade tvärt och stirrade på den urgulligaste killen jag någonsin känt , men Addison var head over heels för den här killen!
'' Chris , Addie gillar dig jättemycket , det gör jag med men hon gillar dig på ett sätt som jag inte gör jag älskar dig , men som en bror!'' Jag såg smärtan i hans ögon när han började prata igen , '' Det är på grund av Justin va!? Du vill inte ha mig för att The Justin Bieber gillar dig!''  Jag tittade chockat på honom , gillar han mig tänkte jag för mig själv. '' Chris...'' jag hann inte säga mer föräns han rusade mot mig och kysste mig. '' Förlåt!''  sa han innan han vände sig om för att gå , jag stirrade chockat efter honom. Efter ett tag tog jag upp min mobil , jag letade fram Justins nummer och tryckte på ''ring'' , vänta vad fan håller jag på med!? Jag ringer en kille som bara helt random gav mig sitt nummer lus att han råkar vara typ jordens kändaste tonåring! Han kanske bara gav mig numret för att typ håna mig eller nåt för att jag ringde, men då skulle han väl inte ha kysst mig?. ''Hallå!?'' avbröt rösten i andra änden. Jag var tyst några sekunder innan jag sa '' Hej..'' .
'' Ja hej , vem är det?''  ''Miley...öh är det Justin? '' Hej Miley'' Sa han glatt , '' jag undrade just när du skulle ringa.''  '' Gjorde du?'' sa jag förvånat.
Han skrattade och sen blev det helt tyst. '' Eh förlåt asså..'' sa jag och bröt den pinsamma tystnaden.
'' Vad menar du?''  '' Ja alltså förlåt för att det tog slut med hon Selina''  '' Varför säger du förlåt för det? Jag valde att kyssa dig'' . '' Mm..på tal om det , Christian var här''   han lät chockad när han sa '' Eh jaha vad ville han?''
'' Han kysste mig''  jag skämdes så enormt när jag sa det , det kändes som att det var mitt fel att två killar som dessutom var bästa kompisar var intresserade av mig. '' Den jäv''  hörde jag bara och sen ett klick. Fan , tänkte jag för mig själv.


CHRISTIAN'S PERSPEKTIV:

Jag gick hem istället för att ta bussen , fan vad elak jag är mot Addie nu men jag gillar Miley mer. Men som vanligt när jag blir intresserad ska den där jävla kändisen förstöra allt bara för att han kan .
Jag öppnade dörren hemma och var precis på väg upp på mitt rum när jag hörde min storasyster Caitlin prata med någon. Jag började gå mot vardagsrummet och såg mina och Justins gemensamma kompisar Chaz och Ryan , enda sedan Justin flyttade till ATL hade dom varit här typ varje helg så jag hade ochså blivit väldigt bra kompis med dom. Jag satte mig i soffan bredvid Chaz och dom hälsade och började prata igen. '' HUr går det med Addie då Chris?'' sa Caitlin och log ett retsamt leende  '' Jag hörde allt när du kom hem igår'' .
Jag tittade surt på henne och började prata med Ryan om hockeyn. '' Mamma och pappa kommer hem imorgon så jag måste börja med maten''
Hon reste sig upp och gick ut i köket. Jag kommer ihåg för typ två år sen när Caitlin var ihop med Justin , om det hade hållit hade jag säkert fått Miley för mig själv! Plötsligt plingade det på dörren och jag såg att Caitlin sprang för att öppna. '' Hej Justin'' hörde man men hon avbröt sig snabbt. Justin stormade in i vardagsrummet och gick fram till mig. '' VAD FAN HÅLLER DU PÅ MED CHRISTIAN!?'' skrek han i mitt ansikte. Jag ställde mig upp och skrek tillbaka samma sak som han precis frågade mig '' VAD FAN HÅLLER DU PÅ MED!''  Justin började skrika massa saker om att man tar inte ens bästa väns tjejer. '' SKA DU SÄGA , JAG HADE HENNE FÖRST OCH SEN GER DU HENNE DITT NUMMER BARA FÖR ATT DU VET ATT DU KAN FÅ HENNE!''
Chaz , Ryan och Caitlin stod och stirrade med öppna munnar. '' DU GÖR ALLTID SÅ HÄR JUSTIN! OCH VET DU VAD SUPERSTJÄRNAN!? DU TROR ATT DU ÄR KÄND KAN DU BET'E DIG HUR SOM HELST MEN DU PUSHAR IVÄG DINA BÄSTA KOMPISAR!''  plötsligt såg jag min knytnäve flyga över Justins ansikte med sån kraft att han ramlade ner på golvet. Jag hörde Caitlin skrika till , för en sekund stod jag och stirrade på Justin som låg där på golvet och höll händerna över ansiktet. Och innan jag visste ordet av det sprang Chaz fram till mig och drog med mig ut. Jag såg att Cait och Ryan satte sig ner på golvet bredvid Justin.


JUSTIN'S PERSPEKTIV:


Ena sekunden såg jag Christian höja sin knytnäve och andra sekunden slog jag i huvudet i golvet, och någon skrek. Jag satte händerna över ansiktet och kände värsta smärtan. Helt plötsligt satt Ryan och Caitlin bredvid mig opgolvet och såg jätteoroliga ut. Caitlin började gråta när jag tog bort händerna för ansiktet och reste mig upp. Caitlin kramade genast om mig och upprepade ''Förlåt..förlåt'' i mitt öra. '' Vad säger du förlåt för?'' sa jag chockat. '' Det är ju min lillebror..'' sa hon medans en tår trillade ner för hennes kind. '' Cait gå och hämta is till Justin'' Sa Ryan och hon skyndade iväg. '' Jävlar bro , det där måste varit tufft att höra'' jag satte mig i soffan och nickade. '' Men det kanske är så , jag kanske tror att jag kan göra vad jag vill för att jag är känd!?'' Sa jag.  '' Det tycker i alla fall inte jag!'' Sa Ryan och satte sig bredvid mig. Caitlin kom springandes med en ispåse och satte på mitt öga. Jag gjorde en grimas när jag kände påsen på ögat. Jag såg att hon hade torkat bort tårarna och satt nu bara helt tyst.


_______________________________________________________________________

Jaa det var ett tag sen jag skrev men det händer så mycket i mitt liv just nu att jag inte hinner skriva..
Stackars Justin asså , men endå tror ni han gav sitt nummer till Miley bara för att Christian gillade henne? Och du , ja just du som läser detta nu glöm inte att kommentera!


Imagine Life Without You - Kapitel 8 - Run!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MILEYS PERSPEKTIV:

 

 

’’Haru lust att kolla på nån film 2night?:D’’   skrev jag på msn till Addie. ’’ Ledsen inte i kväll , I have a date ;) ’’  jag öppnade munnen av chock och skrev snabbt ’’ Vem då?:D’’ hon svarade direkt och skrev ’’Chris’’.

ADDIES PERSPEKTIV:

 

Jag lyssnade på att alla hade gått och lagt sig innan jag började ta på mig kläderna jag hade valt , ett par vita jeans och en ljusblå tröja. Jag satte upp mitt hår i en toffs och bättrade mitt smink. Jag tittade mig i spegeln och tog ett djupt andetag.

– Det här går bra Addison , det här går bra! , jag upprepade det några gånger innan jag hörde något som stötte emot mitt fönster. Jag tittade ut genom fönstret och såg Christian stå där nedanför , när han såg mig fick han ett brett leende på läpparna och vinkade. Jag vinkade tillbaka och öppnade fönstret.

- Julia , Julia klättra ner Julia , Sa Chris och gestikulerade med händerna.

- Åååh Rooomeooo , sa jag och spelade över. Jag började klättra ner för stupröret , jag hade nästan kommit ner när jag halkade på en blöt fläck. Jag föll rakt ner men innan jag hade nått marken sträckte Chris ut sina armar. Helt plötsligt på något konstigt sett hamnade Christian över mig. Vi började skratta. När skrattet dog ut stirrade vi bara på varandra.Han lutade sig framåt och mötte mina läppar. Han smakade banantuggummi. Plötsligt kände jag något hårt på mitt ben. Jag öppnade ögonen och Christian gjorde det samma , fast med en förskräckt min. Han reste sig upp snabbt och jag förstod direkt vad som hade hänt. Jag kämpade verkligen för att inte börja asgarva. Jag reste mig upp från marken och borstade bort gräset som hade hamnat på min tröja.

- Eh vad hände? Sa jag och låtsades som att jag inte hade fattat.

- Eh…vi borde skynda oss… , Jag tog hans hand och vi började gå mot stranden.

- Så vad tror du kommer hända mellan Justin och Miley då? Frågade jag.

- Justin gillar verkligen Miley , det märks! Så jag tror att det kommer hända något stort snart.Han tryckte sin hand hårdare mot min , jag märkte att något var fel och tittade dit Christian tittade. Det kom ett stort gäng emot oss och jag började dra med mig Christian åt andra hållet , innan jag visste ordet av stod dom runt oss.

- Här har vi den lilla youtube-nörden! Sa en kille , jag vände mig om och andades till häftigt när jag såg vem det var. Antonio! Mitt ex , han som dumpade mig för han tyckte att jag var tjock och så brukade han slå mig men det visste ingen...

- Lägg av Antonio han har inte gjort dig nåt!

- Hej älskling , du har blivit smal ser jag! Vi är ihop igen så du kan dumpa nollan!

- Du låter henne vara! Sa Christian plötsligt , han drog med mig och försökte komma ut ur ringen. Några killar drog bort Christian mot mig och började putta honom mellan varandra , som om dom spelade fotboll.

- Lägg av , skrek Christian.  Jag försökte få dom att sluta men några höll fast mig så jag inte kunde göra något.

- Ska vi gå hem till mig älskling? Sa Antonio och började dra med mig till hans bil.

- Nej , Christian! Skrek jag. Antonio drog in mig i bilen och gick runt för att sätta sig på förarsidan. När Antonio hade satt sig flög min bbildörr upp. Jag vände mig chockat om och såg Christian. Han drog ut mig ochs skrek ''Spring''  jag reste mig snabbt och började springa. Jag sprang tills jag inte kunde andas och det kändes som att mina lungor skulle sprängas. När jag stannade för att hämta luft tog någon tag i min arm , jag fick panik och skrek.

- Ta  det lungt det är bara jag! Christian tog mig i famnen. Jag började genast störtgråta.

- Han kunde ha skadat dig fattar du inte det!? Jag kan inte ta det på mig om han skadar dig.

- Det gjorde han inte...och föresten du springer snabbt jag hann ju knappt med , sa Chris och log. Jag skrattade till och släppte taget om honom. Han följde mig till mitt fönsteroch hjälpte mig att klättra upp. Jag vinkade till honom i fönstret tills han försvann ut i natten.

 

___________________________________________________________________


Drama , drama , drama jaaa vad kan jag säga!? Imma drama queen så jag gillar drama! Hahaha aja kommentera!

 


Svar på dryg kommentar!


Kanske liten tex men det står:
'' Du vet att det inte syns över en natt om man har gått ner i vikt , det tar flera veckor innan man ser mindre ut''  eller nåt sånt stod det.

Svar: Du verkar inte läsa så bra! I början av det kapitlet säger Miley '' Jag kan inte fatta att det redan har gått en månad''  något sånt och senare frågar hon Addie om hon har gått ner i vikt, EN MÅNAD SENARE! Läs nogrant innan du gör dryga kommentarer!