Imagine Life Without You - Kapitel 8 - Run!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MILEYS PERSPEKTIV:

 

 

’’Haru lust att kolla på nån film 2night?:D’’   skrev jag på msn till Addie. ’’ Ledsen inte i kväll , I have a date ;) ’’  jag öppnade munnen av chock och skrev snabbt ’’ Vem då?:D’’ hon svarade direkt och skrev ’’Chris’’.

ADDIES PERSPEKTIV:

 

Jag lyssnade på att alla hade gått och lagt sig innan jag började ta på mig kläderna jag hade valt , ett par vita jeans och en ljusblå tröja. Jag satte upp mitt hår i en toffs och bättrade mitt smink. Jag tittade mig i spegeln och tog ett djupt andetag.

– Det här går bra Addison , det här går bra! , jag upprepade det några gånger innan jag hörde något som stötte emot mitt fönster. Jag tittade ut genom fönstret och såg Christian stå där nedanför , när han såg mig fick han ett brett leende på läpparna och vinkade. Jag vinkade tillbaka och öppnade fönstret.

- Julia , Julia klättra ner Julia , Sa Chris och gestikulerade med händerna.

- Åååh Rooomeooo , sa jag och spelade över. Jag började klättra ner för stupröret , jag hade nästan kommit ner när jag halkade på en blöt fläck. Jag föll rakt ner men innan jag hade nått marken sträckte Chris ut sina armar. Helt plötsligt på något konstigt sett hamnade Christian över mig. Vi började skratta. När skrattet dog ut stirrade vi bara på varandra.Han lutade sig framåt och mötte mina läppar. Han smakade banantuggummi. Plötsligt kände jag något hårt på mitt ben. Jag öppnade ögonen och Christian gjorde det samma , fast med en förskräckt min. Han reste sig upp snabbt och jag förstod direkt vad som hade hänt. Jag kämpade verkligen för att inte börja asgarva. Jag reste mig upp från marken och borstade bort gräset som hade hamnat på min tröja.

- Eh vad hände? Sa jag och låtsades som att jag inte hade fattat.

- Eh…vi borde skynda oss… , Jag tog hans hand och vi började gå mot stranden.

- Så vad tror du kommer hända mellan Justin och Miley då? Frågade jag.

- Justin gillar verkligen Miley , det märks! Så jag tror att det kommer hända något stort snart.Han tryckte sin hand hårdare mot min , jag märkte att något var fel och tittade dit Christian tittade. Det kom ett stort gäng emot oss och jag började dra med mig Christian åt andra hållet , innan jag visste ordet av stod dom runt oss.

- Här har vi den lilla youtube-nörden! Sa en kille , jag vände mig om och andades till häftigt när jag såg vem det var. Antonio! Mitt ex , han som dumpade mig för han tyckte att jag var tjock och så brukade han slå mig men det visste ingen...

- Lägg av Antonio han har inte gjort dig nåt!

- Hej älskling , du har blivit smal ser jag! Vi är ihop igen så du kan dumpa nollan!

- Du låter henne vara! Sa Christian plötsligt , han drog med mig och försökte komma ut ur ringen. Några killar drog bort Christian mot mig och började putta honom mellan varandra , som om dom spelade fotboll.

- Lägg av , skrek Christian.  Jag försökte få dom att sluta men några höll fast mig så jag inte kunde göra något.

- Ska vi gå hem till mig älskling? Sa Antonio och började dra med mig till hans bil.

- Nej , Christian! Skrek jag. Antonio drog in mig i bilen och gick runt för att sätta sig på förarsidan. När Antonio hade satt sig flög min bbildörr upp. Jag vände mig chockat om och såg Christian. Han drog ut mig ochs skrek ''Spring''  jag reste mig snabbt och började springa. Jag sprang tills jag inte kunde andas och det kändes som att mina lungor skulle sprängas. När jag stannade för att hämta luft tog någon tag i min arm , jag fick panik och skrek.

- Ta  det lungt det är bara jag! Christian tog mig i famnen. Jag började genast störtgråta.

- Han kunde ha skadat dig fattar du inte det!? Jag kan inte ta det på mig om han skadar dig.

- Det gjorde han inte...och föresten du springer snabbt jag hann ju knappt med , sa Chris och log. Jag skrattade till och släppte taget om honom. Han följde mig till mitt fönsteroch hjälpte mig att klättra upp. Jag vinkade till honom i fönstret tills han försvann ut i natten.

 

___________________________________________________________________


Drama , drama , drama jaaa vad kan jag säga!? Imma drama queen så jag gillar drama! Hahaha aja kommentera!

 


Kommentarer
Postat av: johanna

jättebra :)

2011-10-06 @ 21:39:29
URL: http://bieberword.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback