Imagine Life Without You - Kapitel 1

Miley är 16 år och bor i Sverige , hon har tre bästa vänner som heter Ida , Hannah och Klara. Hennes familj består av pappa Mike som kommer från USA , mamma Susanne och lillebror Mitchel som är 12 år.
_____________________________________________________________________________________

 
MILEY:- Miley kan du komma ner ett tag? Skrek min pappa från nedervåningen. Jag himlade med ögonen mot mina kompisar som jag pratade med på skype.
- Jag kommer snart! Sa jag och ställde ifrån mig min rosa laptop. Jag satte upp mitt långa bruna lockiga hår i en slarvig toffs och sprang ner.
- Sätt dig ner , sa min pappa strängt. Jag tittade mot köksbordet han pekade på och satte mig ner bredvid min lillebror som redan satt ner.
- Har jag gjort nåt? sa jag osäkert och försökte komma ihåg alla grejer jag hade gjort , vad kan jag ha gjort? Han kan ju inte se såhär allvarlig ut bara för att jag inte har städat mitt rum.
- Pappa jag ska städa mitt rum jag lovar! sa jag snabbt.
- Det är inte det , sa pappa och log. Jag har fått ett nytt jobb , det betalar jättebra så vi kommer flytta till ett jättestort hus med pool! Pappa log och tittade på min mamma som också log.
- Jaha , sa jag och skratatde till. Men här i stan eller?
Mammas och pappas miner ändrades snabbt och mamma tittade ner i bordet.
- Ja eh det var ju det...vill du berätta älskling? Sa pappa och tittade på mamma.
- Vi kommer flytta ifrån stan , eller alltså ifrån Sverige helt och hållet till en stad som heter Atlanta i Georgia, sa mamma. Både jag och Mitchel stirrade på mamma.
- Va? jag tänker inte flytta från mina kompisar , skrek jag.
- Gumman man hittar nya vänner och dessutom så finns det internet och sånt här skip eller vad det heter!
- DET HETER SKYPE OCH JAG TÄNKER INTE FLYTTA , skrek jag åt henne.
- NU TAR DU DET LUNGT VI SKA FLYTTA TILL ATLANTA OCH DÄR MED BASTA! skrek pappa åt mig. Jag kände tårarna strömma nerför kinderna och rusade upp på mitt rum. Jag låste dörren efter mig och slängde mig på sängen gråtandes. Jag låg där en stund när jag hörde Hannah säga mitt namn. Jag ryckte till för jag hade helt glömt bort att dom var kvar på skype. Jag reste mig upp och satte datorn i mitt knä.
- Vad hände gumman? sa Klara och tittade på mig. Jag tittade på Hannah , Ida och Klara och tog ett djupt andetag.
- Vi ska flytta till USA..., jag började störtgråta och la ansiktet i händerna.
- Nej , sa Ida och började gråta hon också. Jag hörde dom andra börja snyfta dom också. Vi satt dr ett tag och lyssnade på varandra när vi grät .
- Vi måste snacka vi möts på gungan om 10 , sa Hannah och alla la på. Klockan var över 11 på kvällen och jag skulle aldrig få gå ut. Jag satte på mig ett par svarta mjukisbyxor och en lila tröja. Sedan öppnade jag fönstret och klättrade nerför repstegen.

______________________________________________________________________________

Jaha vad tyckte ni om första kapitlet då? :) Kommentera gärna :)  Nästa kapitel kommer upp ikväll eller i morgon :)

Kiss and Love , Denise♥

Allt Nytt

Så nu är allt nytt här på bloggen , har bytt design och header , jag bara älskar den :) Och så den  nya novellen då!
Så jag har räknat ''rösterna'' på vad huvudrollen ska heta och hör ch häpna MILEY!  Jaa och hon kommer se ut som den riktiga mIley Cyrus , men i denna värld som jag kommer skriva i så existerar inte Miley Cyrus :) Kommentera om ni inte förstår vad jag menar :)

Och Vinnaren Är:

  MILEY CYRUS :)


Jag ska nu börja på en ny novell när tjejen är Miley då , men i den här välden existerar inte den riktiga Miley Cyrus :)  Men jag undrar vill ni att hon ska heta Miley eller något annat? Kommentera :)

MILEY VS DEMI

  


Jag har räknat rösterna och nu är det bara att kommentera om :P Nu står det mellan Miley oh Demi som fick lika många röster :) Kommentera♥


Välj!

Ja då var det dags för er att kommentera vem av dom här tjejerna nedan som ska få vara nästa ''stjärna'' i min nästa Justin Bieber Love Story! :)


  


 1. Alyson Stoner
2. Caitlin Beadles
3. Demi Lovato
4. Emma Watson
5. Miley Cyrus
6. Taylor Swift

Där är dom ''nominerade'' så det är bara att kommentera :)
Kapitel 37 - My heart stops when you look at me - The End

DENISE'S PERSPEKTIV :


- JAG VILL INTE LEVA LÄNGRE! Skrek jag till Miley som höll om mig. Jag skäms så jävla mycket för det här så det är inte klokt, tänkte jag för mig själv.
- Gumman då , alltså jag säger inte att du gjorde rätt men vafan m han älskar dig så tar han tillbaka dig!
- Inte den här gången Miley, sa jag och kollade på henne medans tårar strömmade ner för mina kinder. Jag kan inte leva utan Justin , först förlorar jag min mamma och sen Justin.
- Du har mig... och din pappa Denise , sa Miley ooch kollade på mig.
- Pfft pappa har knappt sagt en hel mening till mig sen mamma dog!
- Jag är så ledsen Denise...
- Jag har endå inget att leva för längre så what's the point!?
Jag tittade på henne och suckade , sen gick jag ut från hennes rum och ut genom huset.MILEY'S PERSPEKTIV :


- Hallå!?
- Hej det här är Miley Cyrus , är det Justin?
- Jaa...vad vill du?
- Det är Denise hon...
- Jag vill inte prata om henne hej då!
- HON KOMMER TA LIVET AV SIG! skrek jag i luren och hoppades på att han inte hade hunnit lägga på.Justin's perspektiv :


Jag trodde mitt hjärta stannade precis i det ögonblicket när Miley skrek. Min hjärna tänkte så det knakade , jag visste inte vad jag skulle göra vafan hon är i LA och ajg är i ATL hur ska jag komma dit så snabbt.
- Var är hon på väg?
- Jag vet inte hon pratade alltid om att om skulle dö så skulle det vara hos sin mamma men jag fattar inte hennes mamma är...
- Tack! Sa jag oh la på , jag visste precis var jag skulle. Och jag hade ungefär en timma på mig.
Min mobil pep till och jag tog upp den ur fickan.

FRÅN: NisenMyFavoriteGirl♥
Älskling , du var det bästa som någonsin har hänt mig!
Jag sa att jag skulle göra allt för dig , men det har jag inte, jag är inte värd en sån perfekt person som du! Utan mamma vid min sida så störtade jag, men du tog emot mig. När pappa inte heller fanns vid min sida så föll jag , men du tog emot mig ännu en gång. Men när du inte finns vid min sida så låter jag mig falla , jag tänker inte resa mig upp igen! Du var en ängel för mig så varför gjorde jag såhär? Ett misstag som förändrade allt , hela min värld! Alla minnen stannar kvar på alla stunder som vi skrattat , det var du och jag mot döden jag ville aldrig ha någon annan. Det var du och jag föralltid det var så det skulle va , det var bara med dig som jag kunde må bra! Men nu är det försent jag har förlorat allt det bra.
Man ska aldrig sluta hoppas , men det har jag gjort. Jag har spelat alla mina kort.
Jag hade mina chanser så varför gjorde jag så här?
Det enda jag har gjort är att slita dig isär.
Det var kärlek vid första ögonkastet du fick mig att känna så , det var stunden som fick mig att inse att livet är menat för oss två.
Du får mig att känna såhär
du tar mig till en helt ny värld.
Du får min värld att snurra , du får min puls att pumpa.
Du får mig bländad av ditt léende
du ändrar mitt betéende.
Nu när jag sluter mina ögon så är det dig jag ser.
Jag ville bara säga att jag älskar dig , nu och föralltid men utan dig reser jag mig inte mer!
Din föralltid , jag älskar dig till Universum och tillbaka.


Jag började få panik för det fanns två ställen hon kunde gå till , jag var tvungen att chansa. Jag sprang ner för trappan och ut genom dörren. Mina tankar var bara på ett ställe , hennes. Det spelar ingen roll vad hon har gjort längre för hon får inte försvinna ur mitt liv. Tänk om jag inte hinner jag vet inte vad jag ska göra. Jag sprang rakt över vägen och bilarna tvärstannade och folk skrek till mig , men jag hörde inte vad dom sa. Denise , Denise , Denise var det enda jag upprepade gång på gång på gång. Jag sprang förbi hennes hus och upp mot motorvägen som hennes mamma hade dött på. Plötsligt hörde jag ambulanser och mitt hjärta stannade. Jag tittade efter dom men dom åkte bara förbi. Jag kollade runt platsenmen såg henne inte. Jag sprang fram till diket vid vägkanten och mitt hjärta stannade nästan igen. Där låg hon , den enda tjej jag någonsin älskat , på riktigt! Hon låg med ansiktet ner mot gräset. Jag hoppade ner och vände på henne. Hon låg helt stilla och blundade. Jag kände tårarna trilla ner för mina kinder.
- NEJ , var det enda jag fick fram.
- DENISE SNÄLLA VAKNA SNÄLLA! Skrek jag.Jag skakade henne och skrek ''nej'' . Jag höll henne i famnen och kände hennes mjuka kropp emot mig jag stängde mina ögon och upprepade för mig själv '' Det här finns inte , det här händer inte '' flera gånger om. Jag vet inte hur länge jag satt där men efter ett tag kände jag en hand på min och öppnade ögonen , det var Denise. Jag började gråta hysteriskt när jag såg att henne vackra bruna ögon stirrade på mig.
- Gör aldrig så här mot mig igen Denise jag älskar dig fan! Skrek jag. Jag såg tårar rinna nerför hennes ögon och hon satte sig upp.
- Förlåt förlåt förlåt förlåt , sa hon samtidigt som tusen tårar ramlade ner för hennes kinder. Jag sa ingenting utan bara kramade om henne.
- Aldrig aldrig aldrig mer Denise , sa jag flera gånger.
- Förlåt du är den enda för mig det här ska aldrig hända igen Justin!
Och jag trodde henne!


_____________________________________________________________________________

Jaha nu var den här novellen slut , kommentera gärna vad ni tyckte om hela novellen och sista kapitlet :) Jag ska kanske börja på en ny novell och då ska ni få kommentera vad ni tycker att huvudrollen (Tjejen)  ska heta , och vilken kändis hon ska se ut som :)
Bye bye :)

Kapitel 36 - A good friend


1. Denise och killen på klubben.
2. Justin och Caitlin.
3. Caitlin.


JUSTIN'S PERSPEKTIV:''FRÅN: NisenMyFavoriteGirl♥
Älskling förlåt , jag vet inte vad jag ska göra jag kan inte leva utan dig snälla Justin jag vet att jag gjorde världens misstag och jag skyller inte på någon annan än mig själv! Snälla svara när jag ringer jag måste få prata med dig♥
Jag älskar dig från Universum och tillbaka , din för alltid , Denise♥''

Jag slängde telefonen i väggen och lät tårarna rinna. Är det så här kärlek ska kännas så vill jag fan inte ha något med det att göra!
Jag satte på laptopen och förstasidan Ocean Up visade samma bild på Denise och den där killen som Ryan visade mig igår. Jag ögnade igenom sidan och kollade vad det stod.

''Young popstar Justin Bieber's girlfriend seems to've joined the dark side , she was spotted at Hollywood's hottest club with teenpopstar Miley Cyrus making out with a unknown boy. Is she cheeting on Bieber? Well if she is she'll get problems , everybody knows how overprotecting Bieber's fans who call themselfs Beliebers are! But seriously who wants to cheet on the hottest guy on earth? I mean hello!? It's Justin Bieber for Gods sake!''


Det plingade på dörren och jag torkade bort tårarna för att gå ner och öppna.
- Hur mår du? Sa Caitlin när jag öppnade dörren.
- Vad vill du Caitlin? Sa jag trött. Jag vill helst vara ensam.
- Du behöver mig , jag är en av dina bästa vänner Justin och vi har faktiskt dejtat!
Jag tittade upp på henne och jag såg att hon reagerade när hon såg mina rödgråtna ögon.
Hon gick in och stängde dörren efter sig och jag började gå upp mot mitt rum. Hon gick efter och vi satte oss ner på min säng.
- Jag gjorde allt för henne verkligen allt Caitlin och vad får jag för det? Sa jag medans tårarna trillade nerför kinderna. Hon sa ingenting utan bara kramade om mig. Jag dömmer henne inte för hon är ju lixom bästis med Denise också så hon kan ju inte riktigt snacka skit.
Jag skrattade till lite och Cait släppte taget om mig och kollade konstigt upp på mig.
- Jag är så töntig som gråter , sa jag och torkar tårarna.
- Justin säg aldrig sådär igen! Behöver man gråta så gör man det ,de spelar ingen roll om du är kille Justin!
Jag kollade på henne och log , min underbara Caitlin!


____________________________________________________________________


Oj , oj , oj vad händer nu?  Har Justin börjat få känslor för Caitlin igen eller tog dom aldrig slut? Men no one can blame him , lixom han har ju gjort slut med Denise! Men jag har en känsla av att Denise inte kommer släppa taget om Justin i första hand! ;)

Kiss and Love , Denise♥

Kapitel 35 - Two months later
1. Miley och Denise på väg till Starbucks.
2. Justin får reda på Denise's misstag.
2. Mileys lillasyster Noah.


JUSTIN'S PERSPEKTIV:


-
Men alltså Justin lyssna nu på mig! Sa Caitlin och vinglade till. Vi var på väg till Ryan's fest men Caitlin hade redan börjat dricka. Alltså Justin det är alltid killar som är otrogna , vi tjejer gör inte sånt!
- Är du dum eller? Sa jag på skoj och skrattade. Tjejer är lika mycket otrogna som killar!
- Ah men lixom kändisar och så , fortsatte hon.
- Som vilka då?
- Jaaa..ehh...typ Joe Jonas och Taylor Swift!
- Han dumpade väl henne för att han inte var kär längre eller!?
- Hm , sa Caitlin och började genast sura.
- Tycker du att Denise har blivit konstig? Frågade jag samtidigt som jag tog tag i Cait för att hon inte skulle ramla.
- Vad menar du? Frågade hon och stapplade med sina klackskor.
- Ja hon dissar ju typ oss nu när hon har halvt kommit in i kändisvärlden , lixom hon hänger med Miley Cyrus!
- Precis som du.. Mumlade hon.
- Va?
- Justin du gjorde också så här när du blev känd!
- Gjorde jag ju inte!
- Justin du sket verkligen i oss när det kom bättre , typ som Jaden , Sean eller Slutlena!
- Kalla henne inte det!
Vi slutade prata och fortsatte gå mot Ryan's hus. Efter några minuter kom vi fram och gick in. Festen var i full gång när vi kom in och vi gick åt varsit håll för att leta upp kompisar.
- Yo Ryan!
- Hey buddy! Sa Ryan och highfivea mig.DENISE'S PERSPEKTIV:-
Denise!
Jag vände mig om och såg Miley springa emot mig. Hon kramade mig och började berätta det senaste skvallret.
- Vet du vet du vet du? Lia Hemsworth du vet som jag spelade emot i The Last Song!?
- Jaaa , sa jag och log.
- HAN ÄR SINGEL IGEN! Skrek hon nästan i mitt öra.
- Haha go for it girl!
- Men tänk om han inte gillar mig längre , asså när vi spelade in filmen vekade han gilla mig men kanske inte..
- Miley! Avbröt jag. Dom killarna som inte gillar dg måste ju vara knäppa.
- Aw du är så snäll , sa hon och kramade mig igen.
- Ska vi dra till Starbucks eller? För om jag ska shoppa måste jag ha kaffe i mig!
Vi armkrokade varandras armar och styrde stegen mot Starbucks. Vi blev nästan omringade av paparazzis soå fort vi blev synliga.
- Jag vill gå ut och göra något i kväll , jag är så trött på allt just nu! Sa Miley när vi hade gått ut från Starbucks och satte oss i bilen som kom och hämtade oss.
- Ja eller hur typ ba Get wasted! Sa jag och log. Vi skrattade och åkte hem till Miley.
Vi klev ur bilen och gick upp mot huset , vi blev mötta av Mileys ubergulliga lillasyster Noah.
- O.M.G Denise jag älskar din låt Forever! Skrek Noah när hon kom fram till oss. Jag log mot henne och sa tack.
- Kan jag få ta en bild med dig och få din autograf? Sa Noah och nästan hoppade så glad hon var.
- Sen , avbröt Miley och drog med mig in i huset. Jag vinkade till Noah som stod kvar och såg sur ut.
Vi gick upp på Mileys rum som var jättefint , hon hade rosa väggar med svarta mönster på det var sjukt snyggt.
- Vi får göra i ordning oss så att vi kan festa ikväll! Sa Miley och bröjade riva ut sin garderob.
- Men jag har inga kläder med mig ju , sa jag och suckade.
- Hahah du får låna av mig jag har tusen klädesplagg jag inte använder.
Jag testade jättemånga klänningar innan jag fastnade för en guldig kort klänning , och Miley tog på sig en röd kort klänning.


Några timmar senare:


- Denise hur mår du egentligen? Sa hon till mig där jag satt och grät mot en husvägg.
- Herregud vad har jag gjort? Hur kunde jag vara så jävla dum?
- Asså jag borde ha stoppat dig förlåt Denise...
- Det är mitt fel det var jag som kysste honom , vafan är det med mig jag har ju Justin!JUSTIN'S PERSPEKTIV:- Justin du borde se det här! Ryan kom fram och visade sin mobil. Jag tittade och ryckte på axlarna , det var ju bara två stycken som kysstes. Sen såg jag vem det var. Det kändes som att mitt hjärta skulle sluta slå vilken sekund som helst. Ryan klappade mig på axeln och sa något i stil med '' Ledsen mannen'' .
Jag mumlade att jag borde gå , Ryan försökte stoppa mig men lät mig sedan gå.
Jag sprang hela vägen hem och rusade till sängen och började störtgråta , vilken mes jag är. Men just nu orkade jag inte bry mig om det.
Hur fan kunde hon? Efter allt jag har gjort för henne , jag fanns där när hennes mamma dog , jag fanns där när hon inte kunde vara hemma för att allt var jobbigt och vad fick jag tillbaka? DET HÄR!
Min mobil ringde och det stod Denise på skärmen. Jag tryckte på svara.
- HUR FAN KUNDE DU DENISE? EFTER ALLT JAG HAR GJORT FÖR DIG!
- Justin det var inte meningen snälla förlåt mig jag var jättefull.
- ATT VARA FULL ÄR INGEN ANLEDNING TILL ATT VARA OTROGEN!
- Snälla Justin lyssna...
- Det är slut! 
*Klick*_________________________________________________________________________________________


Jävla Denise asså :P  stackars våran JustyBoo :( Vad tror ni kommer hända nu? Tror ni han kommer att förlåta henne? Om det hade varit jag så hade jag nog inte förlåtit henne! Jag vet att det har varit dålig uppdatering men haaala det är sista veckan innan skolan börjar och då vill jag sova , vara med kompisar och så , så mycket som möjligt! Leave me a coment om vad ni tyckte :)


Kiss and Love , Denise♥
Haha vad lame att jag skriver jävla Denise när jag själv heter det xd

Dålig uppdatering jag veeeet xD

Jaaaa ni jag har varit på Island en vecka och idag ska jag åka hem från Stockholm så jag kommer antagligen skriva ett kapitel i morgon så ni får vänta lite till :/ sorry men hade lixom zeeeero internet på Island men aja see ya!

Kapitel 34 - Just a kiss1. Skype
2. L.o.v.e
3. Justin och Denise
4. Hollywood Records Logga
DENISE'S PERSPEKTIV:

- Justin var är vi på väg? Vi hade kommit tillbaka till ATL och Justin hade tagit med mig i utkanten på något villaområde. Han höll mig i handen och drog med mig till en skogsglänta. Plötsligt stannade han och vände sig om och kollade på mig.
- Vet du hur vacker du är! Sa han och tittade på mig.
 Jag skrattade till men slutade tvärt när jag såg hur allvarlig han var.
- Äsch..
- Älskling du är mitt liv , jag kan inte tänka mig ett liv utan dig.
- Justin sluta du får mig att rodna , sa jag och tittade ner i marken.
- Jag måste ju åka tillbaka i morgon så jag vill berätta hur jag känner !  Han tog fram en gitarr som låg i en buske och drog några ackord.

Close your eyes , pretend that it's just the two of us again , Make believe this moment's here to stay
Touch me the way you used to do
I know , tonight could be all i'll have with you
So tonight let's build this memory
and for the last time
hold me now
Don't cry , don't say a word
Just hold me now
And i know though we're apart
We'll always be together
Forever in love- Justin det där var...helt amazing!
- Du är amazing!
- Nu är det min tur!
Jag tog gitarren från hans armar och började spela svagt.

Lain here with you so close to me , it's hard to fight these feelings when it feels so hard to breath ,
I' m caught up in this moment i'm caught up in your smile
I never opened up to anyone , so hard to hold back when i'm holding you in my arms
We don't need to rush this let's just take it slow
Just a kiss on your lips in the moonlight , just a touch of the fire burning so bright
I don't wanna mess this thing up , I don't wanna push to far
So baby I'm alright with just a kiss goodnight


Jag tittade upp mot Justin för att kolla hans reaktion , när han inte gjorde någon min lade jag ner gitarren på marken och stirrade på honom. Han slog upp ögonen och tittade mig mig , sen brast han upp i ett stort leende.
- Du...det där var jättebra...
- Verkligen? Sa jag och såg hoppfullt mot honom.
- Verkligen , jag är så himla glad för din skull älskling!
Jag log mot honom och sen rusade jag in i hans famn , han bärde upp mig och snurrade runt. Jag kollade rakt in i hans hasselnötsbruna ögon. Plötsligt pep det till i både min och Justin's telefon. Han släppte ner mig och vi tog upp telefonerna.

'' Justin Bieber and his girlfriend in a huge fight in Greece , Bieber in tears''   

jag läste rubriken och raderade resten av smset utan att läsa det. Jag tog ifrån Justin hans telefon och raderade det också. Han kollade förvånat på mig. 
- Det är löst , har du glömt det? Sa jag och log. Jag mötte hans läppar i en lång kyss.

NÄSTA VECKA:- Jag är sjukt nervös jag vet inte vad jag ska göra älskling! Jag pratade med Justin på skype medans jag sminkade mig. 
- Denise ta ett djupt andetag , kom igen in och ut! Jag gjorde som han sa och andades med honom.  
- Denise?
- Mhh
- Det kommer gå bra i studion , du kommer få sjunga för dom och sen kommer dom prata med dig , bara du är ärlig och trevlig så kommer allt gå bra!
- Jag hoppas det Justin , jag ringer dig direkt efter! Jag öppnade min mascara och tittade på mig själv i datorn medans jag sminkade mig. Justin började plötsligt gapskratta.
- Vad skrattar du åt?
- Du..ser så..rolig..ut när du sminkar dig , fick han fram mellan skrattattacken.
- Roligt Justin!


______________________________________________________________________

Sorry för dålig uppdatering men aah jag ska skriva ett nytt chapter nu :) bye bye


Kapitel 33 - You're my world

CAITLIN'S PERSPEKTIV:


- Kom igen Ryan vi måste få dom att prata , gå till Justin! Sa jag och puttade på Ryan . Vi satt på planet hem till Atlanta och Denise och Justin hade inte pratat sedan båda kom tillbaka till hotellet skitsura. Åhh killar är såååå barnsliga , om Justin bara hade accepterat att Denise fick ett skivkontrakt så hade allt varit bra nu! Varför ska killar alltid vara så... ÅHHH HELT ENKELT!
Jag gick fram till Denise som låg ner i Christians knä , jag kollade på Chris med en min som menade '' Kan vi få vara ifred?'' fast på ett snällt sätt , han gick och satte sig bredvid  Ryan och Justin istället.
- Hur är det gumman? frågade jag och satte mig ner , hon tittade upp mot mig med rödgråtna ögon och jag såg tårar trilla ner för hennes ögon. Jag tog henne i min famn och kramade om henne medans hon låg och grät. Jag lutade huvudet mot hennes och bara låg där och blundade. Plötsligt knackade någon på min axel , jag tittade upp och såg Justin stå och kolla lite skamset på mig. Jag stirrade argt tillbaka på honom. Han gav mig en blick som sa'' Ge mig en chans'' , jag ryckte på axlarna och reste mig upp. Denise blundade fortfarande så jag trodde hon hade somnat. Justin satte sig snabbt och tog hennes huvud och la henne i hans knä.


JUSTIN'S PERSPEKTIV:


Jag kände Denise tunga andetag mot mitt ben och hon tittade upp på mig. När jag såg hennes ansikte var det som allt stannade , det kändes som en kniv i hjärtat när jag såg hur sårad hon såg ut.
- Förlåt jag älskar dig! sa jag och tittade på henne och kände tårar stiga i ögonen. Hon lutade sig mot mitt bröst och började gråta igen. Jag sa ingenting utan höll bara om henne. Efter ett tag kollade hon upp på mig och bara stirrade.
- Om du älskar mig Justin , säg det , skrik det så hela fucking världen hör det! Sa hon.
- Jag älskar dig! viskade jag i hennes öra.
- Jag sa skrik så att hela världen kan höra dig...
- Jag gjorde precis det...du är min värld!