Kapitel 32 - More drama!

JUSTIN'S PERSPEKTIV:


- FAN! skrek Denise och flög upp.
- Vadå? sa jag och kollade på henne. Jag såg att hon tog upp sin Iphone ur jeansfickan , den droppade av vatten. Jag kom plötsligt på att min iphone var i bakfickan. Jag hivade upp den och såg att det var sprickor över hela skärmen. Jag började skratta och Denise kollade på mig som att jag vat helt dum i huvudet.
- Ta det lungt jag kan köpa nya.
- Lungt? Justin vet du hur mycket dom här kostar!?
- Har du glömt vem jag är? Sa jag och skrattade. Jag är Justin Bieber , jag har råd!
Igen stirrade hon på mig på det där sättet som sa '' Du är ju helt dum u huvudet vad tänker du med!?''
- Chilla!


Lite senare på hotelletJag ryckte till när Denise's mobil ringde , den fungerade trots allt. Hon kollade på mig med en ursäktande min och jag log mot henne , hon gick ut i hallen och pratade. Jag slängde mig ner i soffan bredvid Caitlin , Ryan och Christian. Jag försökte snacka lite med Christian som nästan hade förlåtit oss. Plötsligt kom Denise in i rummet och log brett.
Alla vände sig mot henne och kollade frågandes på henne.
- Gissa vad! sa hon uppspelt.
- Öh jag vet inte? svarade jag frågande.
- Jag har fått ett skivkontrakt med Hollywood Records! Nästan skrek hon.
Alla utom Caitlin stirrade på Denise.  Cait hoppade upp till Denise och båda började skrika och hoppa.
- Lägg av du kan inte sjunga! sa jag snabbt.
Både Caitlin och Denise kollade surt på mig.
- Du har aldrig hört mig!
- Oj oj oj då superstjärnan är orolig för konkurans , sa Caitlin och hånlog mot mig.
- Äsch , muttrade jag och reste mig upp och gick ut från hotellrummet. Jag gick ner till stranden och kände mug sur på Denise , sången var ju min grej inte hennes! Hon kan ju inte bara sno det.
- Blev du sur eller? Jag vände mig om och såg Denise stå någon meter ifrån mig. Hon hade på sig ett par gråa mjukisbyxor och ett lila linne. Jag såg att hon huttrade lite.
- Gör du det här för att retas eller?
- Vadå får inte ja ha ett liv? Jag såg att hon började bli arg.
- Det här är min grej Denise! Kan du inte hitta på något eget? fräste jag. Då tror jag det brast för henne , jag såg hur tårar rann ner för hennes kinder och hon började skrika på mig.
- Något eget? Har du ensamrätt på sång eller? Jag vill vara en egen person , folk ser mig som Justin Biebers flickvän , ett hatobjekt! JAG VILL FÖRKNIPPAS MED NÅGOT BRA , JAG VILL INTE ALLTID BARA FÖRKNIPPAS SOM JUSTIN BIEBERS FLICKVÄN! Vet du jag trodde att du skulle bli glad för min skull , men jag hade feL!
Hon stormade iväg , först trodde jag att hon var på väg till hotellet men hon sprang åt andra hållet.
Vad fan menar hon? Vad spelar det för roll om folk ser henne som min flickvän?

_____________________________________________________________________________

Ja , hehe vad tror ni orsakade det här bråket? Selena? ah mer får ni veta i morgon :D
Kommentera

Kiss and Love , Denise♥


Kapitel 31 - Bitch!


DENISE'S PERSPEKTIV:


- Jag måste köpa vatten kan vi gå förbi den där affären där borta? Frågade Caitlin när vi hade gått runt på ön ett tag. Justin flätade sina fingrar in i mina och började följa efter Caitlin och Ryan.
Vi gick in i affären och Caitlin och Ryan försvann bort mot där vattnet fanns.
- Kom så går vi och kollar om det finns Red Bull, sa Justin och drog ed mig bort.
- Haha du och Red Bull!
- Hi there hot boy! Sa en röst bakom oss , vi vände oss om och det kändes som att min haka föll i golvet.
- Selena.....vad gör du här? Sa Justin nervöst och släppte min hand.
- Jag såg dig och tänkte bara hälsa , sa hon och log falskt. Hon ängnade inte en blick åt mig och plötsligt hörde vi folk skrika.
- OMG IT'S JUSTIN BIEBER AND SELENA GOMEZ! skrek typ 10 småtjejer. Selena fick ett brett smile i ansiktet och armkrokade Justin och gick fram till tjejerna. Jag var på väg efter när Selena vände sig om och gav mig en bitchblick som sa '' Oh no don't even dare!'' . Jag räknade tyst till tio för att inte få dampryck på henne.
Justin verkade inte ens bry sig , i för sig har han ju sagt att utan fansen så är han ingenting så jag kan inte riktigt vara arg på honom . Men det stoppar mig inte för att vara arg på slampan där borta. Jag letade igenom butiken efter Cait och Ryan men hittade dom ingenstans så jag bestämde mig för att gå ner till stranden och gå den vägen till hotellet. Jag tog av mig mina flip flops så jag kunde gå i vattnet , jag gick och tänkte på året som hade gått. Justin's fest , Mammas död , Min födelsedagsfest som gick åt helvete , mitt slagsmål på en fest. Herregud det här är inte jag!  Fuck my life!
Plötsligt kände jag ett par varma händer som höll för mina ögon.
- Gissa vem!? Sa en mörk röst. Jag skulle känna igen doften var som helst.
- Justin! sa jag och suckade.
- Jag saknade dig varför gick du?
- Du hade väl fullt upp med slampan , mumlade jag.
- Va? du sa väl inte vad jag tror du sa? Justin började kittla mig , jag var extremt kittlig och det visste Justin.
När han hade slutat tog jag chansen och hoppade på honom , han var inte beredd och ramlade rakt ner i vattnet.
- Justin förlåt! Skrek jag och fick tårar i ögonen. Han öppnade ögonen och började skratta.
- Vad skrattar du åt Justin? Sa jag förtvivlat. Du kunde ha skadat dig!
- Vi ligger i vattnet....med kläderna på , sa Justin och fortsatte skratta.Till slut började även jag och skratta.Och vi låg där på varandra i vattnet och as garvade. Jag kände de varma vattnet skjutas upp och ner för mina lår. 
Efter en stund låg vi bara där och tittadr på varandra. Jag böjde mig ner och mötte hans varma läppar. Jag kände hans tunga andning mot min kropp. Jag tittade och såg att Justin låg helt stilla och blundade. Jag började le och då öppnade han ögonen och slutade kyssa mig.
- Vad ler du åt sötnos? 
- Dig! Vet du hur otroligt vacker du är? Ditt léende , ditt hår och för att inte tala om din kropp! Sa jag snabbt.
Justin skrattade till och jag såg att han var på väg att säga något men han stängde  snabbt munnen.
- Vad? sa jag och och mot honom.
- Du är den coolaste tjej jag någonsin har träffat , jag blir helt varm inombords när jag ser dig! Du är min world Denise!
Jag tittade på honom och log , jag kramade honom och viskade sakta i hans öra.
- Jag älskar dig Justin Drew Bieber!
- Jag älskar dig med Denise Annabeth Leah Wilson!Kapitel 31 - SO embarrasing!

 


- Asså tänk att vi åker hem idag! Sa Caitlin ledset när vi packade våra väskor.
- Ja det är helt sjukt att två veckor har gått så fort och snart får jag träffa Justin!
Vi packade klart och skulle gå till klipporna en sista gång , jag tog på mig min röda bikini med blommor och över det drog jag på mig jeansshorts och ett vitt linne. Jag satte upp mitt långa lockiga bruna hår i en tofs och tog på mig lite mascara.
- Leggo , skrek jag till Caitlin som smackade med sina läppglansade läppar. Det tog ungefär tio minuter att gå till klipporna , mina flipflops lät när dom smällde upp mot mina fötter när jag gick. Vi kom fram till klipporna och bredde ut våra handdukar , jag tittade ut över det klarblåa havet och kände den svala vinden svepa förbi.
- Åh vad härligt! Utbrast Caitlin och tittade ut över vattnet. Vi badar först och solar sen som vanligt eller? 
Jag nickade och vi drog snabbt av oss kläderna och hoppade ner från klippan i det varma vattnet.
- Åh vad skönt det är! sa jag innan jag dök ner under vattnet , Cait dök efter och vi började skratta när vi såg hur dumma vi såg ut under vattnet. Vi simmade upp till ytan för att hämta andan.
- Ska vi sola? frågade jag.
- Japp , svarade Caitlin och log stort.
Vi klättrade upp på klippan igen , Caitlin lade sig ner för att sola , jag kände mig lite kall och ville få av ig badkläderna så jag letade fram in tshirt.
- Fuck jag har glömt underkläder! Sa jag irriterat. Caitlin skrattade och tittade på mig genom sina solglasögon. Jag satte på mig linnet och tog i allafall av mig toppen. För BH kan man ju stå ut med att inte ha på sig. När jag var klar la jag mig ner på min handduk bredvid Caitlin. Jag kände solen steka mot min varma hud och kände mig helt perfekt.
- AAAAHHHHHHHHHH , skrek både jag och Caitlin. Någon hade hällt iskallt vatten över oss. IGEN!
Jag tog bort vattnet i ansiktet och stirrade på dom två långa figurerna som stod lutade över oss. Caitlin gav ifrån sig ett tjut och flög upp och kramade den ena killen , inte förns nu såg jag att det var Ryan och... JUSTIN.
Jag gav ifrån mig ett högre tjut och flög upp jag med. Jag hoppade på Justin och gav honom en hård kram.
- Hörru chilla jag blir ju blöt , skämtade Justin och log. Vi lutade oss fram och mötte varandras läppar. Han smakade jordgubb och lime tuggummi .
När vi till slut släppte backade jag lita och bara stirrade på honom . Han log och sen stirrade han ner på mina bröst.
- Oooo wet tshirt , skrek Ryan . Caitlin höll för Ryans ögon och jag böjde mig ner och såg att hela mina bröst syndes under tröjan.
- Fan! Sa jag och korsade snabbt armarna över brösten.
- Jag gillar vad jag ser men här du kan ta min tröja! Sa Justin och log. Jag tog emot hans tröja och bytte om bakom handduken som Caitlin höll upp. Tröjan luktade precis som Justin och var ganska förstor för mig.
Vi bestämde oss för att gå till en närliggande resturang för att äta .
Vi blev visade till ett bord och satte oss ner för att läsa menyn. Det var någon musikradiostation som hördes borta vid den lilla baren och vi lyssnade lite medans vi läste ur menyerna plötsligt kände jag spänningen i bordet när jag hörde radiorösten.
- Vi avbryter inslaget för att berätta att Selena Gomez har idag anlänt till Ön Kreta i Grekland , enligt rykten anlände också flickidolen Justin Bieber tidigt imorse. Vi har fått in många spekulationer att dom har någonting på gång men kunde inte anlända samtidigt på grund av all media. Men har Bieber blivit en bad boy? Han har ju trots allt flickvän!

Jag tappade menyn jag höll i och flämtade till. Justin bara stirrade ut i luften och alla satt helt tysta.
- Det där är fan inte sant jag flög hit för att träffa DIG Denise , fråga Ryan!
- Det var så Denise tro inte på dom på radion!
- Jag hoppas det Justin! Sa jag långsamt och tittade rakt in i hans hasselnötsbruna ögon. 

_________________________________________________________________________

Oj oj oj , jag säger bara here comes the dramaqueen herself , Selena! Jaa kommentera gärna :)

Sen juste haha jag ba inlägget kommer upp 17.30 prick , jo jag kan ju säga att jag hatar blogg.se :) dom låter mig inte blogga när jag vill >< fuck vad sur jag blir men aja shit happens.

Kiss and Love , Denise

Ojj :D

Haha nu när jag var inne så kände jag för att skriva :D Inlägget kommer upp 17:30 Prick :)

Kände bara för att skriva det ( Har inget med novellen att göra)

I think about it every second everytime , to be perfectly honest it's really get into my mind. I thaught that you were different but you were just the same. I wated for a change but a change never came.
And now I know it's true that nothing ever really last , i've learned that from every experience in my past
It happends so fast every smile every laugh , but love is the best memory you can have but who do you think you are leaving all this scars!? Don't ever come back for me cause now i'm to far.
And now your jar of hearts is to full to even close but you always seems to know how to make me fall one more time!

Jaaao

Hej ville bara säga att jag faktiskt hade tänkt att
 blogga dom här dagarna men jag ligger på sjukhus:/ kanske berättar varför sen men inte nu!


Kiss and Love , Denise♥

Varning :/

Hej allihopa ville bara varna för dålig uppdatering i kanske två veckor , Idag åker jag till min mormor i Stockholm och sen drar jag vidare till pappa och vi åker till England nästa Tisdag förhoppningsvis. Det kommer vara lungt med uppdateringen när jag är hos min mormor men England kan jag inte lova att jag får tag i någon dator.
Aja see ya!

Kiss and Love / Denise♥

Kapitel 30 - Sunny Bitches!
1. Denise och Caitlin hoppar.
2. Denise och Caitlin i bikini.
3. Christians nya vänner.
4. Caitlin , Denise och Sarah.


CAITLIN'S PERSPEKTIV:


-Denise kan du ge mig solkrämen? frågade jag när vi låg på varsin handduk på stranden.
- Mm , sa hon och gav mig den medans jag smuttade på min drink.
- Jag kan inte fatta hur du lurade till oss drinkar Caitlin!
- Ja vad ska jag säga jag har väl charm i guess! Sa jag och tog på mig solglasögonen och la mig på mage efter jag hade kletat på lite solkräm.
Vi låg där och bara softade när jag kände iskallt vatten över hela mig.
- AAAAHHHHHHH , skrek både jag och Denise samtidigt. Vi vände oss om och såg Christian börja springa mot vattnet.
- CHRISTIAN , skrek jag och Denise och jag flög upp för att jaga honom.
Han var snabb ut i vattnet och jag och Denise sprang efter honom. Tillslut fick vi tag i honom och skvätte vatten på honom , plötsligt brröt det ut världens vattenkrig mellan oss.
- Ahh Caitlin , skrek Denise mellan skrattattackerna. Efter ett tag slutade vi och bara chillade i vattnet.
- Har du hört nåt från Justin och Ryan? frågade Denise mig.
- Nä faktiskt inte! Och vad du blev tyst Christian.
Han kollade ner i vattnet och sa ingenting.
- Vad är det Chris?
- Äsch inget!
- Skärp dig jag hör att det är nåt är det Justin och Ryan?
Han nickade och såg ut att böra gråta vilken sekund som helst. Han mumlade något i stil med att dom dissade honom.
- Det gör dom väl inte?
- När blev jag senast inbjuden till att vara med!? Va?? Sa Christian argt. Det är bara för att jag är två år yngre som alla utesluter mig!
- Men Chris...
- Skärp dig Cait jag vet att du inte heller vill att jag ska vara med längre! Sa han och sprang upp ur vattnet och mot hotellet.


CHRISTIANS PERSPEKTIV:

Jag slängde mig på sängen och började gråta högt. Varför var det alltid jag som blev dissad? Jag var väl lika mycket Justins vän som Ryan eller? Visst dom har känt varandra hela sitt liv men det var JAG som fanns för Justin när dom flyttade till ATL och inte kände någon. Det var JAG som hängde med honom på rasterna i skolan för att dom i hans klass tyckte att han såg bögig ut. Det var JAG! Fan varför ska jag vara yngre? Jag svär , dom hade behandlat mig bättre om jag var 16 precis som dom! Fan vad jag hatar dom!
Plötsligt började min telefon ringa , det var dolt nummer .
- Hallå!? Svarade jag lite osäkert.
- Yo bro det är Justin!
- Hej...
- Du vad händer!?
- You tell me!
- Förlåt att jag inte bjöd med dig eller är med dig lika mycket längre men jag tänkte att du skulle ju till Grekland och då trodde jag inte att du ville hänga med hit!
- Förlåt förlåt förlåt det är det enda du kan komma med hela jävla tiden Justin! Vet du vad!? Jag är trött på att komma i andra hand!
Jag slängde på luren och stirrade tomt framför mig. Jag reste mig upp och gick in i badrummet för att tvätta mitt rödgråtna ansikte. Sedan gick jag ut ur hotellrummet. Vafan jag kan ju se mig runt själv! Jag sprang ut och började gå mot stan som låg ca tio minuterbort. Mamma och pappa skulle tydligen på något möte med jobbet så dom skulle vara borta i två dagar. Varför åker man på semester om man endå måste åka möten med jobbet egentligen!? Plötsligt kom några grekiska killar fram till mig och började prata.
- Öhh pratar ni engelska!? Sa jag förvirrat. Alla började ivrigt prata på engelska och berättade vad dom hette.
- Vill du hänga med och träffa brudar? Sa en kille som hette Costas.
- Ah visst , sa jag och log. Dom killarna så ut att vara minst 17 och dom behandlade mig som en i gänget , vilket i varken Justin , Ryan eller Chaz gjorde längre.


DENISE' PERSPEKTIV:

-
Woooohoooo partyyy , skrek jag medans jag dansade med Caitlin och drack shots.
- Tjena , sa en blond tjej och kom fram till oss. Får man dansa med er?
- Visst , ropade Cait. Jag är Caitlin det här är Denise! Sa hon och pekade på mig utan att sluta dansa.
- Jag heter Sarah!
Vi dansade och drack shots och hade jättekul.
- Hur kom ni in? Ni ser inte ut att vara 20 , sa Sarah plötsligt.
- Haha vi bara gick in! Och dom kollar inte leg i baren! Sa jag och drack en till shot.
- Kom vi går upp och dansar på baren! Ropade Sarah i mitt öra. Hon drog med sig både mig och Caitlin upp på baren och det kom killar från alla håll och tittade på oss. Efter ett tag när vi gick ner tänkte vi jag och Caitlin att vi skulle gå till hotellet. Vi fick Sarahs nummer och kramade henne hej då.
- Jävlar vad full du är Cait! Sa jag och vinglade till.
- Haha ska du säga!
Vi log och började gapskratta , vi gick arm i arm på vägen medans massa killar tutade på oss och frågade om vi skulle med dom.
- Jaaa , ropade Cait.
- Nej vi har killar , skrek jag till dom.
- vad tråkig du är Denise , sa Caitlin och tittade surt på mig.
- Baraför att vi är fulla så är det ingen anledning till att vara otrogen!
Vi fortsatte gå och vi började snart prata och skratta igen.
När vi kom tillbaka till hotellet vid 3 på natten satt Christian och kollade på tv i vårt rum.
- Hej , ropade jag glatt.
- Hur mycket har ni druckit egentligen? frågade Christian och skrattade åt Caitlin som skulle ta av sig sina klackskor men ramlade omkull.
- Här , sa jag och hjälpte henne upp. Vi började skratta och tittade på Christian.
- Vi har inte drickit schåå mycket , sa Caitlin och skrattade.
Vi lade oss i sängen och skrattade så mycket att jag fick ont i magen.

____________________________________________________________________________

Sååå vad tycker ni? ;) Leave a coment <3

Heejjjjj :D

Japp det är ju somarlov och jag orkar inte uppdatera så mycket längre :/ men jag ska försökta slänga in ett inlägg minst 2 gånger i veckan!
Dessutom drar jag till Stockholm och är där förhoppningsvis till i mitten av Juli och sen drar jag till London :) så under slutet av Juli och i mitten på augusti ( Ska till Island och shit) kommer det vara kass uppdatering , men men don't forget me ;)

Kiss and Love / Denise

Kapitel 29 - Greece here we come!

DENISE´S PERSPEKTIV:

- Fan vad härligt det här kommer att bli , sa Caitlin och tittade ut genom flygplansfönstret.
- Ja vi ska bara chilla och sooooola , sa jag och la mina armar över Cait och Chris som satt bredvid mig i dom sköna flygplanstolarna. Mr och Mrs Beadles satt lite längre bort i planet eftersom vi ville sitta ensamma.
- Och bada , sa Christian och flinade.
Jag och Caitlin skrattade lite åt Chris och började prata om att Grekland har snygga killar.
- Jag har hört att dom ska ha ännu hetare brudar och dessutom är det bara jag som är singel , sa Chris stolt!
- Haha...FAN!! sa Cait och såg sur ut.
Jag skrattade åt att Christian ägde ut sin syster .
Efter ett tag blev vi trötta och jag somnade på Christian , och Caitlin somnade på mig.

- Ladies and gentlemen we have now arrived in Greece , please check your places to assure that you've not forget anything! And i hope you enjoyed your time at Ryan Air!
Jag vaknade med ett ryck när jag hörde den kvinnliga rösten i högtalarna. Jag såg att jag hade legat på Christian och han tittade upp mot mig och log. Jag puffade till Caitlin och hon spärrade upp ögonen och sa ''vad är det?''
Jag skrattade åt henne och sa att vi var påväg ner för landning.
Vi packade ihop våra grejer och la dom i våra handväskor.
Tio minuter senare gick vi ut från flygplatsen och satte oss i en limo som väntade.
- När vi kommer fram packar vi upp först okej? sa Mrs Beadles till oss.
Mr och Mrs Beadles skulle sova i ett hotellrum medans jag , Caitlin och Christian skulle dela på ett annat.
Vi checkade in i receptionen och fick våra nycklar. Sedan sprang vi bort till hissarna för att åka upp till våra rum.
- Kom ihåg packa upp först! ropade Mrs Beadles efter oss.
När Caitlin öppnade dörren till rummet fick jag en chock , allting var inrett i brunt och guld som dessutom var perfekta färgkombination. Vi gick in till sovrummet och där stod det två stycken ENORMA dubbelsängar!
- Ni får sova tillsammans så tar jag en egen säng! Sa Christian snabbt och kastade sina grejer på sängen. Jag och Caitlin började packa upp våra saker och efter det tog vi på oss bikini.
- Vi måste fixa oss lite först , det kan vara heta killar här! sa Cait och log mot mig. Jag log tillbaka och sa '' Ja det är iaf inte förbjudet att titta'' .
Vi gick in i badrummet och började sminka oss. När jag var klar borstade jag igenom mitt hår och satte upp det i en tofs. Sedan tog jag på mig min blåa New York Yankees keps och solbrillor.
Caitlin gjorde samma fast med sin svarta NY Yankees keps.
- Nu drar vi ut och solar! skrek Cait entusiastiskt.
- Greece be ready for Denise aaaand Caitlin , skrek jag och sprang efter Cait och Chris ut genom dörren.


Kapitel 28 - Two weeks without you is like a year without music!

DENISE´S PERSPEKTIV:

Tänk att det bara har gått en vecka... Jag vill ha honom här bredvid mig NU! Men vafan jag , Caitlin och Christian åker ju till Grekland i morgon , med deras föräldrar såklart men endå .
Min mobil pep till och jag gick för att hämta den på min säng.

FRÅN: JustinDarling<3
'' Aye babe , log in to skype love ya <33333
- Justin


Jag sprang fram till datorn som var på och loggade in på skype. Direkt när jag kom in så ringde Justin upp mig på skype. Jag tryckte på svara.
- Hey älskling , sa Justin och log i webcamen.
- Heej , sa jag och log.
- Hur mår du?
- Jag mår bra själv då?
- Jo det är helt sjukt här på Bahamas!
- Är det varmt? frågade jag avundsjukt.
- Ja det är typ 40 grader men du låt inte så avundsjuk du åker ju til Greece i morgon!
- Ja...men jag saknar dig!
- Jag saknar dig med älskling!
- Justin jag måste duscha för jag ska dra hem till Caitlin snart men vi hörs!
- Okej hej då sötnos!

JUSTIN'S PERSPEKTIV:

Jag skulle precis stänga ner datorn när jag såg att Denise aldrig lade på . Det är fel att kolla men vafan hon är min tjej , eller jag kanske ska stänga ner!? Jag drog sakta pilen över sidan för att trycka ner sidan , när Denise plötsligt drog av sig tröjan och stod i BH , jag stirrade på skärmen där hon drog av sig sina kläder.
- JUSTIN!? skrek mamma från tvrummet på hotellet. Fan tänkte jag och såg Denise titta mot datorn och skylde sig snabbt där hon stod endast i trosor. Jag stängde snabbt ner datorn och bara stirrade ut i luften . Shit hon såg mig!
- Justin , Ryan är här!
Jag glömde bort Denise snabbt och sprang ut i hallen där jag såg Ryan släppa ner sin väska på golvet. Jag sprang fram till honom och hoppade på honom.
- Kan vi bada? SNÄLLA , sa Ryan och kollade bedgande på mig.
- Har du!?
Han nickade och drog upp sin tröja och visade värsta magmusklerna!
- Shit Ryan du ser NÄSTAN ut som mig , sa jag lite retfullt.
Vi bytte snabbt om till badbyxor och sprang ner till stranden som låg typ 20 meter från mitt hotell.
- Fan att vi inte är singlar , sa Ryan och log lite.
- Haha ja men jag älskar Denise och kan inte tänka mig hur det skulle vara utan henne!
- Ja jag älskar ju Caitlin också , men tänk om något händer när dom är i Grekland?
- Jag tror inte någon av dom skulle göra nåt!

Vi gick längs stranden och det kom fram fans som ville ha autografer av både mig och Ryan!
- Sen när har du blivit känd!? sa jag och skrattade lite åt Ryan.
- Haha sen folk såg oss tillsammans!
Vi blev fotograferade hela tiden av paps , men jag orkade inte bry mig för att jag var lixom med min bästa vän!
Vi vadade ut i det varma vattnet.
- Ska vi surfa? frågade jag Ryan.
- Ja!
Vi sprang snabbt upp ur vattnet och till mitt hotell för att hämta våra surfingbrädor! När vi sprang tillbaka och ut i vattnet blev papsen galna och skulle fotografera varenda rörelse vi gjorde på brädan.
Jag la mig på brädan och simmade ut till vågorna.
- Beredd Ryan , skrek jag till honom.
Han nickade och vi ställde oss upp när en enorm våg kom. Jag gled smidigt på vattnet och fokuserade på nästa våg. Jag gjorde lite tricks bara för att stajla för papsen.

DENISE'S PERSPEKTIV:

Jag sprang upp för trappan och in till Caitlins rum och såg att hon som vanligt satt framför datorn.
- DENISE DU MÅSTE SE DET HÄR DU KOMMER DÖ!
Jag sprang fram till datorn och såg en bild på Ryan när han surfade.
- Jag är inte intresserad av andra killa... OMG!!!!
Caitlin bläddrade vidar och det kom upp en bild på Justin som var hur sexig som helst i sina blåa badbyxor och sina magrutor.
- Meeenart , sa Caitlin som nästan drägglade.
Jag berättade för henne om att Justin hade sett mig halvnaken förut och hon började skratta.
- Vad skrattar du åt det är inte kul!?
- Det är inget att skämmas över han kommer ju se det förr eller senare endå!
Jag kände att jag blev röd i ansiktet när jag funderade på det hon precis hade sagt.


Tack :) <3

Haha aww ni är så snälla allihopa :) Asså jag blir jätteglad av era kommentarer :) Tack så mycket ni gör min dag <333333333

Love you Beliebers :)

// Denise

Kapitel 27 - How do you say goodbye to someone you can't live without?

JUSTIN'S PERSPEKTIV:

- Du åker på turné om två veckor det vet du va Justin? sa Scooter plötsligt när vi satt i studion.
- Visst fan det hade jag glömt...
- Svär inte , sa mamma genast. Jag himlade med ögonen och log moot Scoter som log tillbaks.
- Ska vi köra en gång till from the top då? Scooter frågade inte egentligen , det var som en order.
Jag nickade och gick ut i inspelningsrummet och satte på mig mina lila lurar.
Jag hörde introt till min nya låt ''Goodbye''  och gungade itakt till låten.
Baby if i tell you i must go will you forgive me ?,  började jag sjunga. Shit jag har glömt att berätta för Denise , tänkte jag. Hon kommer bli så ledsen , nu när det är sommar och allt! och jag måste lämna henne. Plötsligt avbröt Scooter mina tankar.
- Stopp stopp stopp! Vad händer Justin du är inte fokuserad!? sa Scooter i en mick från det andra rummet.
- Jo..
- Tell me what's up!? sa Scooter och gick in i rummet där jag satt.
- Äsch det är bara att jag måste lämna Denise när jag åker på turné , sa jag lite lågt.
- Ta med henne då!
- Va!!??
- Jag menar det är ju sommarlov i morgon så hon kan väl åka med!?
- Ja jag frågar henne , sa jag och fiskade upp telefonen ur fickan.
Jag knappade snabbt in Denise´s nummer och tryckte på ring.
- Hallå!? hörde jag Denise´s glada röst på andra sidan .
- Hej det är jag , jag undrar asså jag ska på turné om två veckor vill du följa med?
- Men jag åker ju till Grekland om två veckor , sa hon lite ledset.
- Jaha...men du kan väl komma hit efter ni har varit där? eller föresten vem ska du till Grekland med?
- Ahh det kan jag , Caitlins föräldrar bjöd med mig !
-  Herregud Grekland får passa sig för dig och Cait , sa jag och skrattade .¨
- Jaa , men jag har hört att killarna är heta där ! sa hon retfullt.
- Och jag har hört att tjejerna på Bahamas är smokin hot! sa jag lika retfullt.
Vi skrattade åt varandras skämt men sen var jag tvungen att lägga på , jag måste ju spela in låten.

Dagarna gick så snabbt och helt plötsligt hade dagen kommit , vi skulle inte ses på två veckor nu. Jag , mamma , Kenny och Scooter satt i limosinen som stod och väntade utanför Denise´s hus. Hon ville så hemskt gärna följa med till flyplatsen för att lämna oss! Äcen fast jag inte ville , det blir jobbigare att ha henne med när man måste åka ifrån varandra och hon kommer säkert gråta och då blir jag.... ja ni vet.
Hon hoppade snabbt in i limon och satte sig bredvid mig. Jag tog hennes hand och höll den hårt.

- Vi måste ringa varje dag , och skypa lova det Justin!
- Jag lovar älskling! sa jag och kramade henne hårt , jag kände tårarna bränna i ögonlocken men jag blinkade snabbt bort dom.
Denise började snyfta mot min axel och det kändes som om jag fick ett hål i hjärtat.
- Vi ses snart my love , sa jag och släppte taget.
- Jag älskar dig Justin!
- Och jag älskar dig Denise!
Hon kramade om dom andra och vi började gå mot gaten , det är så skönt att vara på flygpkatsen i sin hemstad för då är det inga paparazzis och bara typ 10 fans!
Innan jag gick in i gången till flygplanet vände jag mig om. Jag såg Denise stå och gråta lite längre bort , hon tittade upp och försökte le och vinka. Jag släppte min väska och sprang emot henne.
- Justin! ropade amma efter mig.
Jag sprang fram till Denise och hon skrattade lite åt mig.
- Vad gör du dummer?
- Ville bara kyssa dig en sista gång , sa jag och mötte hennes läppar i en lång kyss!

________________________________________________________________________________

Nå vad tyckte ni om ett kapitel i bara Justins perspektiv? :D det var ju efterfrågat :)
Det kanske var lite kul att höra vad Justin tänkte??? Kommentera Beliebers :)

// Kiss and love Denise Bieber <3


oooooo

Heej , nu har jag gjort ''klart'' det senaste kapitlet såååå ni kan väl gå lite längre ner på sidan och läsa det sista? :)))))))  (a)
Det är typ asviktigt det som händer i slutet :) värsta gulligt jao :D
Aja men jag ser inga kommentarer :O eeeelakt , haha nä men ni kan ju kommentera vad ni tycker? (a) :)


ah juste det var ju nån som kommentera och fråga varför tjejen i min novell heter samma som jag :D
Det var för att jag drömde lixom om mig och Justin och då tänkte jag att ja ville göra en novell , men Denise i storyn ser inte ut som jag eller har samma personlighet som jag men :D

Bye bye Beliebers :D / Denise

Jag fååår daaamp

Förra inlägget var gryyyymt kort jag vet men asså jag hade skrivit jättelång men sen fick den jääävla datorn för sig att klicka in sig på en annan sida så all försvann utom det som är i andra inlägget ! Så jag är så jävla arg nu för jag har suttit med det inlägget i nästan två timmar och jag pallar inte mer nu ><
Jag kommer antagligen inte skriva i morgon för då kommer min syster hem och då tar hon tillbaka hennes JÄVEL nej jag mena dator , men jag bryr mig inte för jag hatar den här datorn , så jag kanske bloggar iikväll om jag inte ha slagit ihjäl den här datorn innan dess :)

// Denise

Kapitel 26 - What can i do?

DENISE´S PERSPEKTIV :

Vi stod där i säkert flera minuter och stirrade på varandra innan jag fick lite vett i huvudet och började ´´springa´´ ner från stegen , jag såg att Justin ryckte till och sprang mot fönstret.
Han hade fått upp fönstret och började gå ner , jag vände mig om och började springa mot mitt hus när jag plötsligt hörde en duns. Jag vände mig om och såg inte Justin någonstans , jag sprang fram till stegen och såg Justin ligga bredvid den.
- Justin!!!???? skrek jag medans tårarna började rinna. Jag skakade om honom och ryckte i honom , han reste sig upp och log mot mig!
Jag ställde mig upp och han följde efter.
- VAFAN HÅLLER DU PÅ MED JAG TRODDE DU HADE DÖTT , skrek jag hysteriskt mellan gråtattacken. Han viskade förlåt i mitt öra och la armarna om mig.
- JAG HATAR DIG JUSTIN FYFAN VAD JAG HATAR DIG , skrek jag och började banka på hans bröst. Han bara stod där helt stilla med armarna runt mig och lät mig banka på hans bröst. Jag blev väldigt trött i armarna och slutade efter ett tag.
- Hur kunde du!? viskade jag försiktigt till Justin.
- Hon flirtade med mig , och jag svarade bara...
- Du flirtade tillbaka Justin , jag såg fan smsen!!!
- Jag är hemskt ledsen shawty , what can i do?
 Kyss mig , tänkte jag för mig själv . Men det kan jag ju inte säga , den jäveln måste få kämpa lite för mig!
Det var som om han läste mina tankar för han böjde sig fram och mötte mina läppar.
Det kändes som att tiden stannade och det fanns bara vi i hela universum.
- I'll never let you go , viskade han i mitt öra när vi hade kyssts klart.
- Du kommer endå inte undan Justin , du ska få ditt straff!
- Haha jag tycker att jag har fått tillräckligt med straff , mamma pratar inte med mig , mina bästa vänner pratar inte med mig OCH jag är grounded for life!
Jag började skratta åt det sista han sa  , han ska alltid överdriva!
- Vad skrattar du åt? sa Justin .
- Dig !
Han tog min hand och drog med mig in i hans hus (igenom dörren den här gången ;) )  .
Vi skulle precis gå upp i trappan när vi hörde någon harkla sig bakom oss , vi vände oss om och såg Pattie i en illrosa morgonrock och händerna i sidorna.
- Ni har lite och förklara !
- Nej mamma , sa Justin och vände sig om för att gå upp.
- Om jag vaknar KLOCKAN 3 på natten av en massa skrik har jag en anledning att få veta vad som pågår!!!
 Justin suckade och förklarade snabbt.
- Så hon  har förlåtit mig nu! eller?
- Kanske , svarade jag bitchigt och sprang upp på Justins rum.

JUSTIN'S PERSPEKTIV:

Jag tittade ledsamt mot Denise när jag plötsligt fick en idé , jag sprang ner för trappan och förbi mamma som såg ut som ett frågetecken.
Jag sprang ut till trädgården och ställde mig framför vårat körsbärsträd , hur fan ska det här gå? tänkte jag och började klättra. Jag tror jag stukade foten när jag ''hoppade'' ner för stegen!
Jag krälade upp för en gren och satte mig , jag sträckte ut handen för att ta en rosa körsbärsblomma. Eftersom mitt sovrumsfönster låg så nära grenen jag satt på så knackade jag lätt på fönstret som hade blåst igen.
Det är ju en fördel att ha ett träd utanför sitt fönster , om man ska smyga ut eller ja ni vet vad jag menar.
Denise vände sig chockat om och kollade ut genom fönstret.
Hon öppnade fönstret och släppte in mig , hon satte sig i min datastol.
Jag gick fram till henne och hon öppnade munnen för att säga något men jag avbröt henne snabbt.
- Innan du säger något vill jag att du lyssnar på mig , sa jag och räckte fram blomman till henne.
Jag såg att hon luktade på den men jag vände mig snabbt om och hämtade min gitarr.
Jag drog lätt några ackord och började sjunga.

I always knew you were the best
The coolest girl I know
So prettier than all the rest
The star of my show
So many times I wished, you'd be the one for me
But never knew you'd get like this girl what you do to me
You're who I'm thinking of,
Girl you ain't my runner up
No matter what your always number one


DENISE'S PERSPEKTIV:

Jag har seriöst världens snyggaste och bästa pojkvän , tänkte jag för mig själv när han sjöng för mig.
Han drog det sista ackordet och höll ut på den sista tonen , han lade ner gitarren och kollade på mig osäkert.
Jag log brett och reste mig snabbt och gick med snabba steg mot honom.
Jag satte mig i hans knä och kysste honom ivrigt. Jag puttade ner honom på sängen och drog av hans tröja.
Plötsligt hördes en knack på dörren . Vi slutade snabbt och lyssnade.
- Justin det är sent , du har intervjuver tidigt i morgon gå och lägg er!
Jag tittade på Justin och började helt plötsligt skratta.
- Vad skrattar du åt dummer? sa han och kollade på mig.
- Dig , du är så söt!
- Ingenting jämfört med dig sugarpop!

JUSTIN'S PERSPEKTIV:

- Du Justyboo? sa Denise och kollade oskyldigt på mig.
- Justyboo?? Haha vad är det för namn?
- Äsch jag tyckte bara det var gulligt men jag kan kalla dig nåt annat om du vill?
- Nej jag gillar det....Justyboo!

Jag gick in på toaletten för att borsta tänderna när Denise öppnade dörren och log lurigt.
- Vad är det? sa jag och skrattade åt hennes ansiktsuttryck.
Hon tog fram ett fotografi som hon hade gömt bakom ryggen.
- Är det du och jag när vi var små? frågade hon glatt.
- Ja , sa jag och skrattade.

(JUSTIN OCH DENISE 3 ÅR GAMLA)

Vi kröp ner i Justins säng och bara låg och tittade på varandra.
- Vet du hur vacker du är Denise?
- Kommer från rätt käft också , sa jag och skrattade.
- Jag älskar dig Denise Annabeth Leah Wilson!
- Och jag älskar dig Justin Drew Bieber!