TJUGONIONDE NOVEMBER TVÅTUSENELVA

kommer ett nytt kapitel förhoppningsvis i morgon :´, ska börja skriva på ett nu :)

Imagine Life Without You - Kapitel 15 - You are the only exception


MILEY'S PERSPEKTIV:

 

 

Jag gick så fort Addies föräldrar kom in genom dörren. Jag hann se att hennes mamma bara sprang fram till henne och dom satt och grät och höll om varandra på golvet. Jag stängde ytterdörren  efter mig och började gå den dryga kilometern hem. Det  hade hunnit bli ganska mörkt så det var lite läskigt att gå själv när man hela tiden inbillade sig ljud. Det skulle ta 10 minuter kortare att gå om jag genade genom parken, så jag gjorde en snabb sväng och gick in i parken. Jag tittade på löven som låg blöta på marken , och huttrade till. Plötsligt hördes det som om någon gick bakom mig och jag vände mig snabbt om men såg ingen. Jag ökade takten och när jag hörde stegen bakom mig igen vågade jag inte vända mig om. Jag började småspringa och det gjorde den bakom mig också. Jag vände mig om och såg en svart figur , jag blev så rädd att jag snubblade på mina egna fötter. Och helt plötsligt satt personen över mig. Jag började skrika hysteriskt men slutade tvärt när jag såg vem det var , Justin.

- Jävla idiot! , skrek jag på honom.

- Ta det lungt , jag såg dig och tänkte ju inte låta dig gå hem själv!

- Men var du tvungen att skrämma livet ur mig?

Jag muttrade och reste mig upp. Jag tittade ner på mina kläder och suckade när jag såg att dom var helt leriga.

- Förlåt.... , Justin kollade på mig med sina hasselnötsbruna valpögon. Inte ens jag kan motstå det. Jag började le och kramade om honom.

- Neeej du är ju smutsig! Skrek Justin till. Jag började asgarva och försökte få honom lerig. Han började springa och jag sprang efter.

- Får jag följa med in? Sa Justin och log sådär som bara han kan. Vem kan säga nej till ett sånt léende?

- Du får väl klättra upp till mitt fönster Romeo, sa jag flörtigt och gick in genom dörren och låste. Mamma satt i soffan och tittade på tv med en sovande Mitchel bredvid sig.

- Gick det bra? Viskade mamma och tittade på mig. Jag nickade.

-Godnatt , älskar dig! Viskade jag till mamma och hon viskade samma. Jag tittade på klockan som var över tio och skyndade mig upp på rummet. Jag gick in på rummet och började ta av mig kläderna för att ta en dusch. Sedan gick jag in i badrummet och satte på duschen. Jag började ta i schampoo i mitt leriga hår och suckade glatt när jag tänkte på Justin. Började jag bli kär eller? Alltså det pirrar ju i magen när han rör vid mig, och när vi kysstes. Åh herregud , det var helt magiskt. Mina tankar avbröts snabbt när skynket på duschen slets åt sidan.

- Va fan Justin!? Skrek jag chockat när jag såg Justins glada min. Jag försökte skyla mig så gott som möjligt och drog duschdraperiet för min kropp. Justin började plötsligt asgarva.

- Vad gör du här, och hur fan kom du in? Sa jag argt. Justin slutade plötsligt skratta och kollade på mig med en förvånad min.

- Du sa ju att jag skulle klättra upp... , sa han och började genast rodna. Då började jag asgarva.

- Jag skojade ju bara , sa jag mellan skrattanfallet. Justin kollade ner i golvet men plötsligt spred sig ett léende

över hans ansikte.

-Vi säger att det här var hämnden då för häromdagen när du gick in i mitt badrum , sa Justin och log. Jag log tillbaka.

- Visst , sa jag.

-Får man komma in? Vi sparar både vatten och tid.

Han kollade upp med dom där valpögonen igen.

- Haha det där var den sämsta raggningsrepliken någonsin , sa jag och skrattade. Jag vinkade in honom med mitt pekfinger och han tog snabbt av sig kläderna och hoppade in. Jag försökte verkligen hålla blicken uppe men min blick liksom for ner till hans vältränade mage. Justin tog tag i mitt ansikte och kysste mig mjukt. Det smakade Justin , som det alltid gjorde. Det kändes som i en film , vi stod där under vattenstrålarna och kysstes.

- Jag har skrivit en låt , sa jag när vi släppte varandra.

- Får jag höra? Sa Justin och log.

- Inte nu dummer , sa ja skrattandes.

 

Jag gick och hämtade ett par mjukisbyxor och en t-shirt från min brorsa och gav till Justin.

- Han är ganska lång så du kan nog ha dom , sa jag och log åt Justins söta förvånade min.

- Jag gillar verkligen dig Miley , sa han och kollade allvarligt på mig.

- Jag gillar dig med , men hur kan du lita på mig? Jag menar är det inte svårt för kändisar att dejta normala personer som mig?

- Jo såklart men jag hade bara den känslan om dig , för du skulle väl aldrig vara med mig bara för att jag är känd eller hur? Du är ju inte sån.

- Nej , sa jag långsamt och skakade på huvudet. Det skulle jag aldrig göra.

- Skulle du inte sjunga den nya låten för mig eller? Sa Justin glatt. Jag nickade och tog fram min svarta gitarr i ett hörn bredvid mitt vita skrivbord.

- Jag skrev den här till dig ,sa jag och satte mig bredvid honom på sängen. Jag drog dom första ackorden och sedan började jag sjunga.

 

 

When i was younger i saw 
my daddy cry
and curse at the wind
he broke his own heart 
and I watched
as he tried to reassemble it
and my momma swore 
that she would 
never let herself forget
and that was the day that I promised 
I'd never sing of love 
if it does not exist


But Darling...
you are the only exception
you are the only exception
you are the only exception
you are the only exceptionmaybe i know somewhere 
deep in my soul 
that love never lasts
and we've got to find other ways 
to make it alone
keep a straight face
and i've always lived like this, keeping a comfortable distance
and up until now i had sworn to myself that I'm content with loneliness
because none of it was ever worth the risk


But baby you are the only exception

you are the only exception
you are the only exception
you are the only exception


i've got a tight grip on reality
but i can't let go of what's in front of me here
i know you're leaving in the morning when you wake up leave me with some kind of proof it's not a dream

oh oh oh 


you are the only exception
you are the only exception
you are the only exception
you are the only exception


and I'm on my way to believing
oh and I'm on my way to believing.

 

 

_______________________________________________________________

 

Jaa , hoppas ni fattade meningen med låttexten , asså när föräldrarna skildes förlorade Miley tron på kärlek , men när Justin dök upp blev han ''the only exception''  alltså det enda undantaget.

 

KOMMENTERA!


Lite ändring

Nu är det så att jag har tagit bort pappan i familjen , för att handlingen blir konstig i nästa kapitel annars. Så nu var det så att när Miley var 13 år skilde sig föräldrarna. Och två år senare flyttade Miley med sin mamma och bror till Atlanta. Alltså det finns ingen pappa som bor med dom längre , pappan bor i Sverige och har knappt någon kontakt med familjen.

Förlåt och hoppas det inte blir för rörigt :)

Inlägg på väg!

:)

Tyvärr så har jag ju ett liv.. xd

Jag vet att jag typ ''lova'' men jag är skittrött och jag har tydligen läxor tills imorgon som jag inte har gjort. Så jag försöker i morgon igen :) Sorry :/¨

Haha om jag inte hade haft ett liv så skulle jag uppdatera minst en gång om dagen , men tyvärr så har jag ju ett liv :D


Imagine Life Without You - Kapitel 13 - #Biebershoeisasfake

 
   MILEY'S PERSPEKTIV:


Två veckor senare..
Ur Miley's dagbok:

Dear Diary...

Dom senaste veckorna har varit rent ut sagt hemska...
Sedan det kom ut att jag dejtade Justin har jag dagligen fått dödshot , för att jag krossat Jelena och stulit Justin. Justins fans tror att jag använder honom för att själv bli känd , vilket inte är sant. Första gången jag träffade Justin märkte jag direkt att det fanns något bakom den där imagen han har. Men allt är inte dåligt, vissa , eller många av Justins fans gillar mig faktiskt. Men inte för den rätta anledningen , dom gillar mig för att jag fick Selena ur vägen. Jag vill inte att dom ska gilla mig för det , eller för att jag är fin , jag vill att dom ska gilla mig för MIG. Dom tror att bara för att jag har turen att se bra ut på kort , att jag är annourlunda för att jag dejtar en kändis. Dom tror att jag är perfekt. Det är jag inte!
Jag kan inte gå ut längre utan att folk kommer fram och ber mig om autograf. Justin har fixat så att jag kan följa med två månader på han '' My world tour'' .
Jag är jättenervös , jag vill bevisa att jag är precis som alla dom tjejerna , en ordinairy girl. Jag har skrivit en ny låt den heter Ordinairy Girl. Justin har lovat att jag ska få sjunga den inför hans på touren.

_____________________________________________________________________

Jag slog igen dagboken och loggade in på twitter. Jag satt ensam i min säng , Justin åkte förra veckan och kommer hem senare idag. Och om en vecka åker vi på tour tillsammans. Som tur får jag hemundervisning dom två månaderna.
Jag kollade på vad som trendade på Twitter och öppnade chockat munnen när jag såg vad som stod överst på TT-listan.
'' #Biebershoeisasfake ''   , jag fick tårar i ögonen och tryckte direkt på länken. Miljoner Beliebers hade skrivit saker som  '' #Biebershoeisasfake as Jwowws boobs''   ,  #Biebershoeisasfake Slutlena Hoemez''
Nu får det fan vara nog , tänkte jag högt.
'' Seriously guys? stop! ,  Dont get me wrong i love who I am and dont wanna be ungraitful , it probably sounds strange but with all the  fame , the things that used to be so simple , like go out and shop has suddenly got so hard reach. I wish u could see that underneath im just an ordinary girl. Sometimes im lazy , i get bored , i get scared and feel ignored. I feel happy , I get silly . I choke on my own words.I make wishes I have dreams just like u. Anything can happen in this world , for an ordinary girl just like u and me , so please dont blame me for falling in love''   jag skrev det snabbt och tryckte på ''Tweet'' .

Jag stängde ner datorn och ringde Addie.
- Hej gumman , sa hon glatt när hon svarade.
- Hej vad bra att du är vaken!
- Mm , när börjar vi idag? Frågade hon och syftade på skolan.
- Tio , ska vi mötas i skolan eller?
- Japp men jag måste gå nu vi ses sen!
Jag hörde ett klickljud och la telefonen på sängen , en av dom svåraste sakerna att vänja sig vid i USA är att dom lägger på utan att säga hej då . Det störde mig jättemycket i början.


ADDIE'S PERSPEKTIV :


- Varför ska jag vara så jävla fet? Sa jag till mig själv när jag stod och kollade mig i spegeln. Jag hade precis lagt på telefonen. Miley hade ju lovat att ringa och väcka mig eftersom mamma pappa och Abigail var och kollade på ett college i Florida. Varför funkar det inte att banta för mig? Jag har ju praktiskt taget inte ätit något på en och en halv vecka. Jag tog snabbt på mig ett par jeans och en grå långarmad tröja. Sedan satte jag upp mitt hår i en knut. Det får bli casual look idag.


Jag gick in på skolan och gick genom korridorerna i mitt skåp. Jag öppnade skåpet och kände mig jätte yr.
- Addie , ropade någon i korridoren och jag vände mig om och såg Miley. Hon kom fram och kramade mig innan hon gick till sitt skåp och tog ut sina böcker. Jag hörde Miley prata men jag kunde inte höra vad hon sa. Det kändes som om jag hade på mig JustBeats hörlurar. Helt plötsligt såg jag Miley suddigt och hon kollade upp på mig. Jag kisade för att se henne bättre.
- Addie! , var det sista jag hörde sedan blev allt svart.MILEY'S PERSPEKTIV:
En timma senare


- Miley! Ropade någon. Jag tittade upp och såg Christian i korridoren. Jag satt i väntrummet på sjukhuset med mamma och pappa. Jag trodde först att Addie skämtade när hon började rulla med ögonen. Men sedan ramlade hon bara ihop. Någon hade ringt ambulans och nu satt vi på sjukhuset och bara väntade.
Jag reste mig upp och gick fram till Chris och kramade honom.
- Herregud jag kom så fort jag fick veta vad som hade hänt. 
Han tittade på mitt rödgråtna ansikte och kramade mig igen. Vi satte oss ner igen och alla satt ner helt knäpptysta och bara väntade. Addies föräldrar var påväg hem från Florida men dom skulle inte komma fram förräns ikväll. Men dom ringde mina föräldrar varje kvart för lägesrapport.
- Är ni Addisons anhöriga? Avbröt plötsligt en kvinlig röst. Alla reste sig upp och mina föäldrar förklarade att Addies föräldrar var påväg , men vi skulle rapportera vad som hände.
- Okej , har ni märkt något konstigt med Addison dom senaste månaderna? Kanske att hon äter dåligt eller så.
Jag tittade upp och kom plötsligt på alla gånger Addie hade sagt att hon inte var hungrig och att hon ständigt såg så liten ut , alltså smalare.
Sköterskan tittade på mig och väntade sig ett svar.
- Eh ja... , började jag. Hon äter aldrig i skolan och när jag frågade om det så svarade hon alltid att hon inte var hungrig.
- Hennes värden är 20 gånger så små än vad dom borde vara , hon har alltså antagligen inte ätit något på minst fem dagar!
Sköterskan pratade egentligen med mina föräldrar när hon sa det men då förstod jag. Hur kunde jag iinte ha märkt något innan? Jag är hennes bästa vän jag borde ha sett , eller märkt. 
Det var som att mamma läste mina tankar.
- Du kunde inte ha vetat gumman, sa hon.
 

Mamma tog den ovanligt tysta Addie under armen för att försäkra sig om att hon inte skulle svimma igen. Vi satte oss i bilen och Addie var tyst hela vägen hem.
- Du stannar med Addison tills hennes färäldrar kommer hem va? Pappa tittade på mig med en blick som visade att det inte var någon fråga , utan en order. Jag nickade.
Jag hjälpte Addie in men så fort mamma och pappa hade kört iväg drog Addie sig undan och sprang fort upp på sitt rum. Jag låste dörren och gick efter.

_______________________________________________________________

Jag är jävligt sur nu på blogg.se för att jag hade skrivit miiiiiiiiiinst lika mycket till och det har tagit typ fyra timmar (Med någon paus) och nu när jag tryckte på Spara&Publicera SÅ LOGGAR DEN JÄVELN UT!!!! Ursäkta mitt språk men nu är jag sur :@
Jag uppdaterar det här inlägget i morgon ( Ska försöka) och skriver till det jag kommer ihåg.

Test


Emagine Life Without You - Kapitel 12 - He really do care about his fans!

 


________________________________________________________________________


MILEY'S PERSPEKTIV:


Chris gick in till ett rum som jag antog var Justins , jag har känt honom en hel månad och aldrig varit hemma hos honom. Vi gick in i rummet och jag såg att Idas ögon blev stora som golfbollar , igen. Chris satte sig i en fotölj och satte på ett playstation. Jag blev inte chockad när NHL-Spelet visades på tvn. Dom här killarna levde ju för hockey.
- Vill du spela? Frågade Chris Ida. Ida nickade ivrigt och satte sig bredvid honom.
- Jag måste på toa , sa jag men ingen lyssnade för dom var helt inne i spelet. Inte visste jag att Addie var intresserad av hockey , eller hon kanske bara kollade eftersom det var Christian som spelade. Jag gick ut ur rummet och stängde dörren efter mig.
- Var fan är badrummet då? Sa jag högt på svenska. Jag fick leta ett tag men sen hittade jag det. Jag öppnade snabbt dörren och stängde efter mig och låste. Plötsligt drogs drapperiet från duschen bort. Där stod Justin , spritt språngande naken. Min blick for automatiskt ner innan jag kom på vad jag gjorde. Mina händer for upp till ansiktet.
- Gud förlåt , sa jag och backade och skulle precis  gå ut när han avbröt mig.
- Nej vänta , sa han.
- Eh alltså det här ä nog tillräckligt pinsamt för oss båda så jag skippar nog det , sa jag och öppnade dörren.
- Nej vänta , sa han och skyndade sig fram för att stänga dörren. Jag vände mig om och såg att han hade fått på sig kalsonger och jeans , fan vad snabb han var.


- Förlåt jag brukar inte låsa när jag är själv hemma dessutom visste jag inte att det var någon här , eh hur kom du in?
Jag började skratta för att han sa allt det där på loppet om 4 sekunder.
- Jag kom med Addie och två andra... , jag avbröt mig snabbt när Justin kom närmre.
- Förlåt för det där med kyssen , det var inget misstag jag lovar. Jag gillar dig verkligen Miley! , sa han och kom ännu närmre.
- Jag vet inte om det är en så bra ide...
Innan jag visste ordet av det möttes våra läppar. Den här gången smakade han mint.
- Jag är bara femton. , sa jag när vi hade kyssts färdigt , han stod fortfarand med armarna runt mig.
- Enligt mig har ålder ingen siffra , förutom om du var typ lika gammal som  min mamma!
Jag fnittrade och tittade rakt in i hans hasselnötsbruna ögon.

- Dom andra letar nog efter mig , sa jag och log. Han tog min hand och vi började gå mot hans rum.
- Där är du ju jag har letat öve.... , hon avbröt sig mitt i meningen och kollade ner på våra händer. Jag släppte direkt.
- Åh nej jag såg allt ,vad glad jag blir. , sa Addie och log brett. Vi gick in i rummet och Justin tvärstannade genast när han såg Christian. Awkward Silence , tänkte jag för mig själv.
Addie slog till Chris på armen för att han skulle börja prata. Jag såg Ida sitta bredvid Chris i soffan och sedan kollade jag på Justin och när jag kollade tillbaka på Ida låg hon på golvet. Allt hände så snabbt så ingen hann reagera.
- Ida , skrek jag och rusade fram till henne. Justin sprang efter. Addie sprang ut och Christian satt kvar.

- Men gud svimmade hon? Sa Justin chockat. Och vem är hon?
- Det är min bästa kompis Ida från Sverige , hon är en sån här Believer.
- Belieber heter det sötnos , sa Justin skämtsamt. Jag kollade på honom med en blick som sa '' Det är inte läge att skämta'' . Ida öppnade ögonen långsamt och satte sig upp förvirrat.
- Åh tack gode gud , fan vad du skräms! Sa jag på svenska och Justin så förvirrad ut.
- Alltså Miley drömmer jag eller sitter du bredvid Justin Bieber?
Justin reagerade när han hörde sitt namn.
- Är du ett fan? Justin log och tittade på Ida. Hon nickade.

- Det är ju inte speciellt vanligt att jag har fans i mitt hus så du har lite tur , fortsatte han och hjälpte henne upp.
- Är du okej gumman? Sa jag och tittade oroligt på henne. Hon nickade igen. Hon satte sig i fotöljen igen och stirrade på Justin.
- Kan..du..följa mig? Sa hon.
- Haha på vadå? Sa Justin och skrattade.
- Twitter , sa jag. Hon är galen hon brukar tweeta dig typ femhundra gånger! Sa jag och skrattade.
- Åh självklart , Justin log och tog upp telefonen. Han räckte den till Ida så fick hon skriva vad hon hette.
- Så nu är du followed , sa Justin och skrattade till . Ska vi ta kort? Fortsatte han. Ida gav ifrån sig ett tjut. Dom två tog ett snabbt foto sedan skrev Justin något på sin telefon.
- Kolla din twitter Ida , sa han och log. Ida tog direkt upp sin telefon och loggade in på twitter. Jag gick fram till Justin och sa att han borde prata med Chris. Dom gick ut ur rummet och jag satte mig bredvid Addie. Jag ryckte till när jag hörde världens skrik. Både jag och Addie vände oss automatiskt till Ida.
- OMG HAN TWEETADE OM MIG , skrek Ida på svenska. Jag förklarade snabbt till Addie vad hon hade sagt. Jag gick fram till Ida och hon visade vad det stod
@JustinBieber: '' Met this beautiful cool girl today, @BiebersIdaHoe''
Sedan hade han postat bilden på dom två tillsammans. Jag log och kramade henne , Justin bryr sig verkligen om hans fans.


________________________________________________________________________

Aw gulligt eller hur , men that should be me :D

Kiss and Love , Denise


........mmm

Ville bara säga en sak.. Fia och Elaine , fuck you för att ni läser min blogg *Världens bitchblick* :)

Okkaaaj

Fick en kommentar om att jag borde skriva lite om mig själv , men jag är tråkig haha så jag slänger in en sån här och svarar på färdiga frågorxd
1. Hur gammal är du om fem år? 20
2. Vem var den sista du träffade? Jessie.
3. Hur lång är du? typ 169 cm
4. Vilken var den senaste film du sett? Hitler film på SO:n
5. Vem ringde du senast? Syster
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Men palla kolla
7. Var är dagens planer? Jaaduu barnvakt från klockan 6 ikvällxd
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Smsa.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda
10. När såg du senast din mamma? 2 veckor sen
11. Vilken ögonfärg har du? Bruna
12. När vaknade du idag? 06:13
13. Har du någon gång hittat en katt? Eh haha nee
14. Vilken är din favoritplats? Ett ställe bakom mitt hus
15. Vilken plats föredrar du minst? Sjukhus
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? I typ LA eller NY
17. Vad skrämde dig som barn? Typ monster under sängen (?)
18. Vem fick dig att skratta senast? Jessie
19. Är du för ung för att äga vinylskivor?Ahh
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? En tröja och trosor såklart.
22. Hur många kuddar har du i sängen? 3 stycken
23. Hur många landskap har du bott i? Två
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Nej
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfotaxd
26. Är du social? Ja det tycker jag.
27. Vilken är din favoritglass? Magnum Almond
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Köpa en lägenhet i LA eller NY
29. Tycker du om Kinamat? Ahh
30. Tycker du om kaffe? No
31. Vad dricker du till frukost? Typ oboy
32. Sover du på någon särskild sida? Inte vad jag vet.
33. Kan du spela poker? Ah
34. Tycker du om att mysa? Ja
35. Är du en beroendemänniska? Haha vafan menas me det? :D
36. Känner du någon med samma födelsedag? Ah en kille ja kände när jag var liten
37. Vill du ha barn? Antagligen
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska , franska
39. Har du någonsin åkt ambulans? mm.....
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet , UTAN HAJAR , haha är livrädd för hajar och valar.
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder ,smink
42. Äger du dyra smycken? Smycken från min mammas moster, värt rätt mycket tror jag.
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Tuggummi
45. Vem är den roligaste människan du känner? Öh det beror på, Ibland är det Jessie, Sanna eller Erika
46. Välj ett ärr på din kropp? Kinden,en kille på dagis bet mig därxd
47. Vad har du för ringsignal? Chris Medina - What are words
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Yes
49. Flirtar du mycket? Haha wtf?
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Oj de kommer jag inte ihåg , säkert nån cam bild
51. Kan du byta olja på bilen? Hahhahhhhaaa nej!!!
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej
53. Vilken var den senaste bok du läste? Pretty Little Liars serien
54. Läser du dagstidningen? Hih nej.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nepp
56. Dansar du i bilen? Hur är det möjligt?
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Rixfm såklart!
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Ingen aning.
59. När var du i kyrkan senast? Eh antagligen konfirmationen
60. Vilka personer utmanar du? No one
61. Vilken tandkräm använder du och varför? Konstig fråga? Creds till den som kom på den asså , ehh ja använder lillasyrrans barntandkräm ibland för den är god (a) Annars Colgate

Nu ve ni lite om mig:)
Imagine Life Without You - Kapitel 11 - Wanna meet him or what?

MILEY'S PERSPEKTIV:


Jag slängde frustrerat in mobilen som tjöt i väggen, det är fredag! Jag skulle vara med Justin hela helgen , men neeej då för nu kommer Ida. Alltså jag vill ju inte verka elak eller så men hallå jag har spenderat 10 år av mitt liv med henne så varför kan jag inte få spendera EN fucking helg med Justin?
- MILEY!? VI MÅSTE ÅKA NU! , skrek min pappa från nedervåningen. Inte nog med att det är skitskola idag så måste jag ta med Ida till skolan. Jag klädde på mig snabbt och tog bara på mig mascara. Jag borstade mitt långa lockiga bruna hår på vägen ner. Pappa var i full färd med att dricka upp sitt kaffe medans han gick ut genom dörren. Han vände sig om och såg glad ut men den glada minen försvann när han såg min sura min.
- Någon har visst vaknat på fel sidan idag, sa pappa och skrattade. Jag bitchblickade honom och tg på mig mina ugg's sen stormade jag ut till bilen. Efter några sekunder kom pappa efter och satte sig i bilen. När han började köra tog jag upp min Iphone för att markera att jag inte ville prata.
Jag loggade in på twitter för att twittra till Justin när jag såg att Selena Gomez inte hade twittrat på tre dagar , det sista hon hade twittrat var '' Don't feel like living anymore , yall know who we can blame for that!'' , åh herregud tänk om hon menar mig?
Jag glömde bort vad jag själv skulle twittra och helt plötsligt var vi framme vid flygplatsen. Jag klev ur bilen och följde efter pappa till gaten som Ida skulle komma ut ur. Plötsligt började det blinka svart och vitt runt oss , jag tittade upp och såg en massa med paparazzis. Någon kändis måste väl vara i närheten antar jag. Vi fortsatte gå och dom följde efter oss. Jag tvärstannade och såg att det var mig dom fotograferade.
- Miley hur känns det att dejta Justin Bieber? Sa någon som jag inte såg.
- Miley , Miley kolla hit! Sa någon annan.
- Vågar du verkligen dejta Bieber nu när du är dödshotad?
- Jag är vad? Sa jag häpet. Plötsligt kände jag en stark arm som drog mig därifrån , det var pappa. Vi sprang in på flygplatsen, paparazzis'n kom inte efter för dom blev stoppade av säkerhetsvakter.
- Vi behöver prata Miles , sa pappa när vi stod och väntade på Ida utanför gaten. Jag kollade runt och plötsligt så såg jag henne , hon gick långsamt och kollade sig omkring med öppen mun.
- Ida , skrek jag och sprang fram och kramade henne.
- OMG OMG OMG VI MÅSTE GÅ TILL STARBUCKS! , skrek hon till mig.
- Du kom precis hit och du vill gå på starbucks , sa jag och skrattade.
Pappa hade gått ut till bilen så vi gick ganska långsamt efter.
- När tänkte du berätta för mig att du dejta min idol? Sa Ida lite surt.
- Öh...alltså... , började jag.
- Äsch skit i det jag vilö ha detaljer!
Hon visade upp första sidan på Popstar Magazine , en bild på mig och Justin när vi kysstes i vattnet.
- Åh herregud han var bra på att kyssas!


Ida verkade inte alls sur för att jag skulle ta med henne till skolan , tvärt om hon blev överlycklig.
- Går det någon kändis i din klass? frågade Ida medans vi gick igenom korridoren mot den första lektionen.
- Ehh nej , sa jag tvärt. Vi kom in i klassrummet och alla tittade på Ida.
- Det här är min kompis Ida från Sverige , sa jag till dom. Alla hälsade och Ida slog sig ner bredvid mig. Jag och Ida satt och snackade när jag såg att Addie gick in i klassrummet. Jag höjde handen för att vinka , hon gav mig en kort bitchblick och satte sig längst fram. Jag lyssnade halvt på när Ida babblade om kändisar , som tur varkunde ju ingen fatta vad hon sa eftersom hon pratade på svenska. Christian kom in i klassrummet och jag vände huvudet mot honom och log. Plötsligt hörde jag världens tjut. Jag vände mig om mot Ida som vars ögon var stora som golfbollar.
- Hur kunde du glömma den liiiilla detaljen att CHRISTIAN BEADLES går i din klass!? , Ida såg helt hysterisk ut. Jag tittade chockat på Chris när han gick fram till Addie och kysste henne. Han log mot mig och började gå mot oss. Ida tog tag i min arm så hårt att det kändes som att jag skulle få ett blåmärke.
- Hej tjejer , sa Chris. Han tittade på Ida och log.
- Du..dörlåt för igå... , började jag men blev snabbt avbrúten.
- Det är lungt! Sa han och gick och satte sig på sin plats. Läraren kom in och lektionen började.


- Jag trodde aldrig den här skoldagen skulle ta sut , sa jag till Ida när vi gick ut ur skolan. Jag såg Addie och Chris längre bort och tog tag i Idas hand och sprang mot dom.
- Ida det här är min kompis Addison! Sa jag snabbt. Ida log och sa hej.
- You wish , sa Addie och himlade med ögonen. Jag såg hur Ida blev förvirrad när hon sa så.
- Ida stanna här med Chris.
Jag tog tag i Addies hand och drog med henne bort.
- Vad? Sa hon bitchigt.
- För det första så är vi bästa kompisar Addison , och för det andra det var en kyss och som Chris sa , det betydde inget!
Hon stirrade ner i marken.
- Kan du förlåta mig? frågade jag henne. Jag klarar mig inte utan dig Addie.
Hon tittade upp , fortfarande med sur min. Jag suckade och vände mig om för att gå. Men hon stoppade mig.
- Okej , sa Addie och tittade mot mig. Jag sken upp direkt och det smittade av sig på henne. Hon började skratta och jag kramade henne.
- Jag vet att du inte klarar dig utan mig bebis! Sa hon och skrattade. Vi gick arm i arm tillbaka till Chris och Ida.
- Tack för att ni lämnade mig ensam med honom asså seriöst jag höll på att dö ja menar kolla vad snygg han är , sa Ida på svenska så dom andra inte fattade. Jag skrattade och Addie och Chris tittade konsigt på honom.
- Förlåt för att jag kysste dig igår Miley, det är jag som ska be om ursäkt inte du!
Jag kollade ner i marken.
- Det är inte mig du ska be om ursäkt till,  sa jag och syftade på Justin. Han slog honom faktiskt.
- Jag vet... , svarade han.
- Så vad säger du Ida , vill du träffa din idol eller vad? Sa Chris till Ida.
Han fick ett skrik som svar.

Jag knackade på Justins hus i norra ATL och väntade på att någon skulle öppna. Dörren öppnades och en brunhårig kvinna i 40 årsåldern öppnade.
- Eh hej är Justin här?
- Är du ett fan?
-Eh.. , började jag.
- Det är min kompis ,sa Chris som kom från bilen.
- Hej Christian , Justin kommer hem om någon halvtimma men ni kan komma in! Hon log och släppte in oss.
Christian gick in först och gick upp fört trappan , vi andra följde efter.
- Oh maaj gaad , viskade Ida på överdriven engelska. Såg du vem det var som öppnade?
- Öh hans mamma antagligen...
- Jaa Pattie liksom hon är ju också känd!
- Ida , sa jag och tog tag i henne. Beté dig när Justin kommer jag lovar att han  kommer kasta ut dig om du börjar skrika eller något!


______________________________________________________________________

Jag har suttit med det här i typ tre timmar nu (Gjort annat på datorn också) och jag vet att det skulle bli Justin lovestory i det här kapitlet men det får bli i nästa :)

Kiss and Love , Denneh♥


Imagine Life Without You - Kapitel 10 - Forgive me?_________________________________________________________________________________
JUSTIN'S PERSPEKTIV:


Jag slog upp ögonen och gnuggade dom för att vakna till , jag kände världens smärta i det högra ögat. Och kom på vad som hade hänt igår. Christian gav mig en rak höger. Christian, som alltid varit så liten och som min lillebror , slog han mig verkligen?
Tydligen så hade Chaz gått och pratat med Chris som var riktigt upprörd.


MILEY'S PERSPEKTIV:


- Men kom igen svara då!
Jag hade försökt få tag i Addie i flera timmar nu ,hon hade blivit förkrossad igår när jag ringde och sa att Chris hade kysst mig. Det hade kommit fram endå och jag vägrat att ljuga för min bästa kompis. Jag lade på luren och gick ner för att äta lunch.
- Du kommer väl ihåg att Ida kommer i helgen va? Sa mamma och ställde fram köttbullarna på bordet.
- Åh nej det hade jag ju glömt jag skulle ju vara med Justin i helgen!
- Miley det avbokar du direkt , Ida kommer enda från Sverige! Sa pappa strängt.
Jag suckade och tänkte tillbaka på mina gamla kompisar i Sverige , Hannah och Klara hade praktiskt glömt bort mig så fort jag steg på planet. Ida var den enda som hade brytt sig om att ringa och skypa. Och nu skulle Ida komma till helgen och jag hade totalt glömt det , fan att hon inte kunde komma en annan helg då liksom mitt liv är lite fucked up nu.


ADDIE'S PERSPEKTIV:


Jag ryckte till av att det plingade på dörren , jag tittade förvirrat runt i mitt rum och kom genast ihåg vad som hade hänt igår. Christian kysste Miley , den killen som jag hade varit otroligt kär i sen tvåan hade äntligen kysst mig men gick sedan och kysste min bästa kompis. Jag tog på mig mina inomhus ugg's och kollade i spegeln så att jag inte såg allt för hemsk ut. Jag sprang ner för trappan och öppnade dörren.


CHRISTIAN'S PERSPEKTIV:


Jag fattar inte vad jag gör här , hur kunde jag gå hem till Addie dagen efter jag kysst hennes bästis och förvanta mig att hon skulle förlåta mig. Va fan jag måste förklara för henne varför jag gjorde så. Dörren öppnades och jag såg Addie's min ändras från förvirrad till arg till ledsen. Hennes ögon var rödgråtna och såg otroligt sårade ut.
- Kan jag få förkl... , jag blev snabbt avbruten av att hon smällde igen dörren.
Jag knackade på igen och väntade. Hon verkade inte öppna så jag gick runt hennes hus. Jag såg mig om efter någon stege men hittade ingen så jag började klättra upp för rännan. Jag kom fram till Addie's fönster som var öppet. Hon satt på sin säng med händerna i ansiktet. Jag hörde hur hon snyftade. Jag knackade försiktig på fönstret , hon tittade upp och torkade snabbt bort tårarna. Hon rusade inte fram för att stänga fönstret så jag hoppade in.
 
- Förlåt... , sa jag och satte mig bredvid henne i sängen.
- Jag fattar inte hur du kunde göra så här mot mig Chris , började hon. Jag har varit kär i dig sen tvåan och sen går vi på dejt och det roligaste av allt är ju att du faktiskt kunde lura mig att tro att du var kär i mig , jag menar du kysste mig ju för fan!
Hon snyftade ljudligt till och det började rinna mer tårar ner för hennes kinder.
- Jag är kär i dig Addison.. , hon ryckte till när jag sa hennes fullständiga namn.

Jag säger bara Addison när jag är allvarlig eller om vi bråkar. Jag stirrade ner i golvet och väntade på att hon skulle säga nåt.
- Men varför kysste du min bästa vän då Christian? 
Jag hörde smärtan i hennes röst när hon betonade ''bästa vän'' .
- Jag vet inte... , svarade jag. Jag trodde att jag var kär i henne men jag kände mig så otroligt dum efter jag insåg att det var dig jag var kär i!
Jag tittade mot henne för att se hennes reaktion , hon satt bara och tittade ner på sina bruna ugg's .

Jag såg att det rann ner en tår från hennes kind , jag tog tag i hennes ansikte och stirrade rakt in i hennes gröna ögon. Jag torkade bort tårarna från hennes ansikte.
- Du är så himla vacker Addison , sa jag och tittade på hennes perfekta käklinjer. Hon började rodna och jag log åt att hon tyckte att det var pinsamt.
- Du har något på läppen jag ska bara ta bort det , sa jag och lutade mig fram och satte mina läppar mot hennes. Jag kände att hon log mitt i kyssen.


_______________________________________________________________

Jaa det här skulle kommit upp igår men blogg.se vägrade att samarbeta -.-
Men efterlängtat I guess ;) Nä vad säger ni nu när det har löst sig mellan Chris och Addie så får det vara slut på Beadles Lovestory , nu är det Bieber time :D Nästa avsnitt kommer baaara handla om Justin och Miley , vi får väl se vad Miley hittar på när Ida ska komma. Tror ni att hon tar med Ida till Justin så hon får träffa sin idol eller? :D Ingen vet bara jag ;) Kika in i morgon (tror jag lägger upp ett inlägg) så får ni se :)

Hallååå dålig uppdatering x)

Jag har absolut ingen bra ursäkt för att jag inte har bloggat så vi säger att jag har haft mycket i skolan ;) , jag tänkte faktiskt börja på ett nytt kapitel nuuuu :D så de kommer väl upp om någon timma I guess :)

Kiss and Love , Denneh♥