Oh My Bieber ,Kapitel 11

-Shit är det alltid så här? sa jag chockat när jag kollade ut genom fönstret på hotellrummet och fick se tusentals fans skrika på Justin.
- Haha ja , svarade han . Men man vänjer sig.
- Kan vi inte gå ut på balkongen och vinka? frågade jag glatt.
- Okej , sa Justin och skrattade lite.
Justin gav mig en megafon och sa att vi skulle pranka dom lite.
Han sa att jag skulle gå ut på balkongen och skrika i megafonen att Justin inte bodde på det här hotellet så var snälla att gå.
Jag gick ut på balkongen och fansen blev helt vilda och skrek Justin!
- Justin bor inte på det här hotellet snälla försvinn! skrek jag ut i mikrofonen. Fansen började bara skrika ännu mer. Det var jättemånga som hade skyltar som det stod olika saker på på några stod det , ´´ Justin, we love you more than Denise´´  jag skrattade lite oh kollade på en annan skylt som det stod ´´ When i saw you boy my heart went knock knock´´ på  .
- Vill ni se Justin? skrek jag ut . Fansen började skrika ännu mer och viftade med skyltar. Jag vände mig om och Justin tog min hand och klev ut på balkongen. Jag trodde mina öron skulle sprängas när jag hörde fansens skrik.
- Hello ladies , sa Justin i megafonen . Mår ni bra Beliebers? skrek han till fansen.
- Jaaaaaa , hördes det över hela området. Sen började några tjejer skrika kiss kiss kiss kiss , tillslut ropade alla att dom ville se mig och Justin kyssas . Justin log mot mig och mötte mina läppar där på balkongen framför ca 1000 galna tjejer .
- Dom första FYRA tjejerna som säger till hotellpersonalen min favorite song får komma hit upp till mig och Denise. skrek Justin . Och alla tjejer började springa mot ingången . Efter ca 10 minuter knackade det på dörren. Kenny öppnade och släppte in de fyra tjejer som hade varit först att gissa Justins favorite song . Tjejerna blev helt ifrån sig och började gråta .
- Gråt inte tjejer , sa Justin och gick fram och kramade alla fyra. Dom fick ta bilder med Justin och dom ville till och med att jag skulle vara med på fotot. Justin skrev autografer till tjejerna och sen fick dom gå.
- Det där var....sjukt , sa jag och slängde mig på dubbelsängen .
- Ja men jag är van numera , sa Justin och kysste mig på pannan. Jag satte mig vid datorn och kollade lite mail , fb och twitter  när Pattie kom in genom dörren.
- Hej ungar , sa hon stressat. Möten hela dagen förstår ni. Just det Justin du måste uppträda i kväll på något ställe jag inte kommer ihåg vad det heter...
- Men mamma jag hade ju ledigt idag , sa Justin och kollade på mig med ett ledset uttryck .
- Jag vet älskling men det fungerade inte. Du måste göra i ordning dig nu.
- Men Denise då? frågade Justin.
- Hon får ju såklart följa med , rappa på nu , sa hon och försvann ut genom dörren lika snabbt som hon kom in.
Jag sprang in i det enorma badrummet och tog mig en dusch . När jag var klar plattade jag mitt hår ch sminkade mig. Jag tog på mig en lila klänning som gick till låren. När jag kom ut ur badrummet så var Justin redan klar.
- Shit popstjärnan är snabb på att klä på sig , sa jag och log mot honom.
- Haha det är bara du som är långsam , sa han och gjorde en söt hairflip .

Vi gick ut bakvägen från hotellet , vi satte oss i den svarta bilen och började åka mot stället där Justin skulle sjunga. Jag loggade in på twitter på mobilen och såg vad Justin hade skrivit för två timmar sen , ´´ chillin with my favorite girl today <3 love you Denise ´´  .  Aaw sa jag och kysste Justin , han log och kramade mig.
Jag la ifrån mig min mobil och lutade mig mot Justins axel .

JUSTIN:

Jag har verkligen den bästa tjejen i världen , tänkte jag när Denise la sig mot min arm. Jag kände att jag var på humör för ett prank , jag tog upp Denise mobil , hon märkte inget så hon trodde säkert att det var min mobil jag höll på med. Hennes fb var inloggad så i hennes logg skrev jag ´´ Denise , don´t ever leave your fb page up when i´m around , btw Denise snores in sleep ^^  facerape by Justin Bieber :D´´ .  Jag skrattade lite för mig själv och la tillbaka mobilen.

DENISE:

Jag kramade Justin och såg när han gick ut på scenen , fansen blev helt galna när han började sjunga Baby . Jag satte mig i en soffa backstadge och kollade på Justin på en flatscreen som hängde på väggen. Jag gick in på fb för att kolla lite när jag såg min logg. Hahaha Justin då , sa jag högt och skrev ´´hahha funny Justin´´  i kommentarsfältet. Jag loggade in på twitter och skrev  ´´ Backstadge on Justins concert , this is sick #swag ´´  sen tryckte jag på twittra. Jag såg Kenny lite längre bort och vinkade åt honom.
- Där är du ju, sa Kenny och log mot mig. Jag har letat över allt.
- Okej här är jag , sa jag och skrattade .
- Det är lite bråttom , sa han snabbt. Vill du vara One Less Lonely Girl?  det ska bli en överaskning för Justin.
- Ja , sa jag nästan lite för snabbt.
- Makeovers , skrek Kenny bort i korridoren och plötsligt kom det en massa mäniskor och fixade till mitt smink och hår. Jag såg på flatscreenen mellan alla människor att Justin hade börjat sjunga One Less Lonely Girl och ungefär när halva låten hade gått tog Kenny mig i handen medans en kille bärde ut en barstol som jag skulle sitta på , Kenny tog ut mig på scenen och fansen började skrika . Jag satte mig på barstolen och log. Justin vände sig om och såg jättechockad ut först men sen log han brett mot mig. Han sjöng till mig och gav mig blommor , jag fick sitta kvar resten av låten och när låten var slut sa Justin till alla , Kan ni ge en stor applåd till min flickvän Denise !  Fansen applåderade som tusan och jag vinkade lite ut . Justin kysste mig och sa , ses sen shawty . Sedan gick jag ut med Kenny. Och Justin började sjunga på favorite girl och sa Denise is my favorite girl. Jag blev jätteglad och när vi gick backstadge sa Kenny att jag var jätteduktig . Jag satte mig i soffan och kollade på min mobil , det var typ hundra meddelanden från en massa kompisar . MIn telefon började ringa och det stod ´´Hem´´ på mobilen .
- Hej , sa jag glatt .
- Hej gumman , hörde jag både mamma och pappa säga. Vi såg dig på tv vad fin du är . Jag skrattade och sa att jag var jättenervös men dom tyckte inte det hade synits. Vi la på efter ett tag och så fort jag hade lagt på ringde Caitlin , hon var med Ryan , Chris och Chaz. Alla pratade i munnen på varandra men jag han höra enstaka ord som ´´lyckligaste tjejen i världen ´´  ´´ så coolt´´   ´´fin du var´´  . Jag försökte svara på så många frågor som möjligt innan jag var tvungen att lägga på.

JUSTIN:

´´Back to the hotel with Denise , thanx yall 4 2 nite love you´´   skrev jag och tryckte på twittra . Denise somnade på min axel , men flög upp när jag viskade ´´snark´´ i hennes öra. - Justin sluta , sa hon och slog till mig . Jag började skratta och puttade till henne försiktigt på armen. Jag bara älskar pranks tänkte jag och log för mig själv. - Vad sitter du och ler åt? sa Denise och låtsades vara sur .  Jag började kittla henne och tillslut kunde hon inte hålla sig för skratt längre och vek sig dubbel av skrattattackerna.  När vi kom tillbaka in i sviten på hotellet gick Denise och tog på sig sin söta pyjamas , hon hade ett par rosa shorts och ett rosa linne som det stod Sweetheart på . Hon la sig i sängen och jag kröp ner brevid henne. - Godnatt , sa hon och la sig på mitt bröst . - Gonatt , sa jag och släckte lampan.

Fortsättning 2 morrow :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback