Kapitel 31 - SO embarrasing!

 


- Asså tänk att vi åker hem idag! Sa Caitlin ledset när vi packade våra väskor.
- Ja det är helt sjukt att två veckor har gått så fort och snart får jag träffa Justin!
Vi packade klart och skulle gå till klipporna en sista gång , jag tog på mig min röda bikini med blommor och över det drog jag på mig jeansshorts och ett vitt linne. Jag satte upp mitt långa lockiga bruna hår i en tofs och tog på mig lite mascara.
- Leggo , skrek jag till Caitlin som smackade med sina läppglansade läppar. Det tog ungefär tio minuter att gå till klipporna , mina flipflops lät när dom smällde upp mot mina fötter när jag gick. Vi kom fram till klipporna och bredde ut våra handdukar , jag tittade ut över det klarblåa havet och kände den svala vinden svepa förbi.
- Åh vad härligt! Utbrast Caitlin och tittade ut över vattnet. Vi badar först och solar sen som vanligt eller? 
Jag nickade och vi drog snabbt av oss kläderna och hoppade ner från klippan i det varma vattnet.
- Åh vad skönt det är! sa jag innan jag dök ner under vattnet , Cait dök efter och vi började skratta när vi såg hur dumma vi såg ut under vattnet. Vi simmade upp till ytan för att hämta andan.
- Ska vi sola? frågade jag.
- Japp , svarade Caitlin och log stort.
Vi klättrade upp på klippan igen , Caitlin lade sig ner för att sola , jag kände mig lite kall och ville få av ig badkläderna så jag letade fram in tshirt.
- Fuck jag har glömt underkläder! Sa jag irriterat. Caitlin skrattade och tittade på mig genom sina solglasögon. Jag satte på mig linnet och tog i allafall av mig toppen. För BH kan man ju stå ut med att inte ha på sig. När jag var klar la jag mig ner på min handduk bredvid Caitlin. Jag kände solen steka mot min varma hud och kände mig helt perfekt.
- AAAAHHHHHHHHHH , skrek både jag och Caitlin. Någon hade hällt iskallt vatten över oss. IGEN!
Jag tog bort vattnet i ansiktet och stirrade på dom två långa figurerna som stod lutade över oss. Caitlin gav ifrån sig ett tjut och flög upp och kramade den ena killen , inte förns nu såg jag att det var Ryan och... JUSTIN.
Jag gav ifrån mig ett högre tjut och flög upp jag med. Jag hoppade på Justin och gav honom en hård kram.
- Hörru chilla jag blir ju blöt , skämtade Justin och log. Vi lutade oss fram och mötte varandras läppar. Han smakade jordgubb och lime tuggummi .
När vi till slut släppte backade jag lita och bara stirrade på honom . Han log och sen stirrade han ner på mina bröst.
- Oooo wet tshirt , skrek Ryan . Caitlin höll för Ryans ögon och jag böjde mig ner och såg att hela mina bröst syndes under tröjan.
- Fan! Sa jag och korsade snabbt armarna över brösten.
- Jag gillar vad jag ser men här du kan ta min tröja! Sa Justin och log. Jag tog emot hans tröja och bytte om bakom handduken som Caitlin höll upp. Tröjan luktade precis som Justin och var ganska förstor för mig.
Vi bestämde oss för att gå till en närliggande resturang för att äta .
Vi blev visade till ett bord och satte oss ner för att läsa menyn. Det var någon musikradiostation som hördes borta vid den lilla baren och vi lyssnade lite medans vi läste ur menyerna plötsligt kände jag spänningen i bordet när jag hörde radiorösten.
- Vi avbryter inslaget för att berätta att Selena Gomez har idag anlänt till Ön Kreta i Grekland , enligt rykten anlände också flickidolen Justin Bieber tidigt imorse. Vi har fått in många spekulationer att dom har någonting på gång men kunde inte anlända samtidigt på grund av all media. Men har Bieber blivit en bad boy? Han har ju trots allt flickvän!

Jag tappade menyn jag höll i och flämtade till. Justin bara stirrade ut i luften och alla satt helt tysta.
- Det där är fan inte sant jag flög hit för att träffa DIG Denise , fråga Ryan!
- Det var så Denise tro inte på dom på radion!
- Jag hoppas det Justin! Sa jag långsamt och tittade rakt in i hans hasselnötsbruna ögon. 

_________________________________________________________________________

Oj oj oj , jag säger bara here comes the dramaqueen herself , Selena! Jaa kommentera gärna :)

Sen juste haha jag ba inlägget kommer upp 17.30 prick , jo jag kan ju säga att jag hatar blogg.se :) dom låter mig inte blogga när jag vill >< fuck vad sur jag blir men aja shit happens.

Kiss and Love , Denise

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback