Oh My Bieber , Kapitel 14

Jag vaknade av att ligga på Justins bröst , jag kände hans tunga andning mot min kind och tänkte att jag ville stanna här i den här sängen för evigt. Jag vände på mig och låg och tittade på honom hur länge som helst , jag tittade på hans perfekta ansikte , hans vackra hår och hans långa ögonfransar. Plötsligt spärrade han upp ögonen och skrek till som värsta tjejen.

JUSTIN:

- Vad var det där för? skrek jag efter jag hade forit upp ur sängen och slagit i mitt huvud i lampan. Denise vek sig av skratt där hon satt på sängen.
- Du.....skrek....tjej... , fick hon fram emellan skrattattackerna . Jag muttrade tillbaka och gick in i badrummet för att duscha. Medans jag stod där inne hörde jag Denise öppna balkongdörren. Jag hörde fansen sjunga Baby utanför hotellet. Jag gick ut ur duschen och tog på mig en svart t-shirt . ett par halvt baggyjeans och en röd New York keps. Jag gick ut på balkongen och vinkade till fansen som blev helt vilda .


DENISE:

Jag tog långsamt fram min resväska och började långsamt packa ner alla kläder , förutom One Piecen som jag tänkte ha på planet. Jag hörde Justin ropa till fansen på balkongen. Jag kände tårarna bränna vid ögonlocken men blinkade snabbt bort dom. Pull youself together , sa jag till mig själv. Det är inte så farligt , jag och Justin ses ju om bara två veckor igen. Jag hörde min meddelandesignal och tittate runt efter min mobil.  ´´ Bra att du åker hem , nu är det ingen som kan stoppa mig´´  stod det på telefonen. Öhh ? tänkte jag , den personen som skickade det måste ha skickat fel. Jag tänkte inte mer på det och fortsatte packa. Jag satte på mig min one piece och satte upp håret i en tofs. Man får väl se lite trashig ut om man ska flyga ett par timmar? eller....

- Jag kommer sakna dig så mycket , sa Justin till mig precis innan jag skulle gå igeno min gate. - Äsch du kommer ha såå fullt upp att du kommer glömma mig snabbt, svarade jag retfullt. Justin lutadesig mot mig och mötte mina läppar i en lång kyss samtidigt som han kramade om mig. Jag kramade om Pattie oh gick in i gaten . Plötsligt plingade min mobil till , ´´ Vänd dig om ;) ´´   , det var från samma nummer som förut. Jag vände mig om och såg Selena krama Justin. Hon och Justin började gå mot utgången när Selena vände sig om och log hånfullt mot mig. That bitch! tänkte jag och gick med tunga steg in på planet.


Oh My Bieber ,Kapitel 13

Jag och Justin satte oss i bilen för att åka tillbaka till hotellet , vi hade precis varit på radiostationen där dom hade intervjuvat Justin. Tänk att folk känner igen mig också , det är ju helt sjukt att jag är Justin Biebers flickvän.
- Älskling , vill du följa med på biopremiär på Pirates of the Carabean i kväll? frågade Justin mig när vi satt i bilen.
- Får jag? frågade jag uppspelt.
- Självklart , sa Justin och kysste mig. När vi kom tillbaka till hotellet började jag göra i ordning mig. Jag tog en dusch , när jag var klar satte jag på mig Justins t-shirt och mina hotpants . Sedan satte jag upp håret i en knut på huvudet och började sminka mig. När jag var klar i badrummet satte jag mig i sovrummet framför helfigursspegeln och lockade mitt hår.

JUSTIN:

Tjejer , tänkte jag och himlade med ögonen när Denise äntligen var klar på toaletten , jag sa till henne att hon var fin som hon var utan smink . Hon muttrade irriterat som svar , jag flinade lite och gick in i badrummet för att ta en dusch.
Jag tog tid på mig att fixa mitt hår och sprutade lite parfym på mig. Jag tog på mig den svarta Hugo Boss kavajen som mamma hade köpt till mig. Jag kollade på mig själv i spegeln och sa ´´ You´re smokin* hot ´´  till mig själv och gjorde en hairflip. Jag gick ut ur badrummet och tog på mig mina skor. Sedan tog jag upp min laptop och loggade in på twitter ,  ´´pirates of the carabean 2 night with Denise <3  that girl has serious #swag , love her. ´´  skrev jag in på mobilen och tryckte på twittra.
- Skynda bion börjar om en timma och vi måste hinna gå på röda mattan också , skrek jag till Denise som fortfarande satt och lockade sitt hår.
- Jag har bara en lock kvar , hörde jag henne skrika.


DENISE: 

Vi hoppade snabbt in i bilen för att undvika paparazzis , jag hade på mig en lång lila klänning och mitt hår hände i vackra lockar.
Justin klev ur bilen först och tog min hand .
- It´s showtime , sa han och log.
Vi gick långsamt fram på den röda mattan och log för alla fotografer som fotograferade och frågade frågor.
- Hur är Justin Bieber som pojkvän? frågade en av dom mig .
- Fantastisk , sa jag léendes och tittade på Justin som besvarade andra frågor.
- Vad är det mest oromantiska Justin har gjort? frågade en annan kille.
- Det måste nog vara när han ville bjuda mig på dejt på mcdonalds , sa jag och skrattade.
Justin släppte aldrig min hand när vi stod där.
- Får vi se en kyss? frågade en fotograf.
Jag kollade på Justin och vi lutade oss fram och mötte varandras läppar i en härlig kyss. Jag kände hur kamerorna blixtrade på. Justin och jag började gå in mot bion. Vi satte oss i en egen ´´salong´´ som vi skulle se filmen ifrån.  När vi hade satt oss kom Will Smith in i salongen tillsammans med sin vackra fru och sina bedårande barn Willow och Jaden. Jag stirrade på Will och tänkte shit var har jag hamnat.
- Tjenare mannen , sa Justin och highfivade  Will . Willow , Jaden , sa han och nickade mot dom . Sedan skakade han hand med Wills fru. 
- Det här är min flickvän Denise , sa Justin stolt. Jag hälsade på alla trevligt . Och dom gick vidare till sin salong. Efter typ tio minuter kom Kenny in i salongen och gav oss popcorn och läsk.


Efter ca två timmar var filmen slut , den var ju jättebra sa jag till Justin. - Ja , men dom andra filmerna var nog lite bättre, sa han och log.
- Justin , ropade någon när vi var i korridoren på bion. Justin vände sig om och fick se Selena Gomez.


JUSTIN:

Wtf , tänkte jag . Vad vill hon nu då tänkte jag lite irriterat men log endå mot henne. Hon sprang fram till mig och gav mig världens kram som genast paparazzis började fotografera. Hon började prata på om att hon skulle åka på tour i morgon och att hon längtade tills min film NSN kom på dvd . Jag log och nikade lite då ch då men sen sa jag att vi måste gå. Jag tog Denise hand och vi började gå mot bilen. Vi satte oss i bilen och började åka mot hotellet.
- Det där var jobbigt , sa jag och syftade på Selena. - Mm , sa Denise och tittade ut genom fönstret.


DENISE:

I morgon åker jag hem , kom jag plötsligt på när jag väntade på Justin medans han pratade med Selena . Vilken bitch föresten , hon varken hälsade eller tittade på mig. - Vad är det för fel? sa Justin när vi satt i bilen.  -Inget , sa jag . Justin gav mig en lång kram och sa att det visst var något. Då började jag gråta , typiskt mig att skämma ut mig med att gråta. - Det är bara det att jag kommer sakna dig så mycket när jag åker hem i morgon , fick jag fram mellan tårarna. - Just det , sa Justin. Men du jag kommer hem om två veckor igen .  Jag tittade upp på honom och la mig i hans famn och blundade. Han strök undan mina tårar och kysste mig på pannan.

Innan jag visste ordet av det hade vi stannat utanför hotellet , Justin skrev några autografer innan vi gick in i hissen. Pattie mötte oss i våran svit , hon hade med sig en stor almanacka och började planera med Justin inför kommande skivsigneringar , releasefester, Galor och allt sånt där jag inte skulle få ta del av. Jag gick in i badrummet och tvättade av det smink som var kvar från jag hade gråtit. Jag smorde in mitt ansikte med återfuktande kräm och hoppade i pyjamasen. Jag sa god natt till Justin och Pattie och gav dom en kram innan jag gick in till sovrummet och hoppade ner i sängen. Jag satte på min rosa laptop och loggade in på facebook och twitter. ´´  Sick night with my babe , saw the new piratesmovie #awzuume ´´  skrev jag och la in i min logg på facebook  och twitter. Jag kollade vad Justin hade skrivit och återtwittrade det. Sedan stängde jag av datorn och släckte lampan.


RIP , änglar <3

Ville bara skänka en tanke till Simon Khalaf och Khaled Elhakims familjer med tanke på Simons och Khaleds tragiska bortgång... Kände er inte direkt men har ju sett er.  NI är värda så mycket mer killar , hoppas Gud väntar på er däruppe och tar emot er med en öppen famn. Vila i frid Ryds Änglar <3


Oh My Bieber ,Kapitel 12

- Upp och hoppa ungdomar rise and shine , hörde jag Pattie helst plötsligt i rummet. Jag såg att Justin började röra på sig och kolla upp på sin mamma . Jag gäspade stort och gick in på toaletten för att duscha. Pattie öppnade balkongdörren och släppte in fansens galna skrik.

JUSTIN:

Jag såg hur Denise gick in på toaletten och strax därefter hörde jag duschen sättas på . Jag ringde roomservice och beställde frukost.  - Mår du bra Justin ? frågade mamma . - Jadå , svarade jag och satte på mig en t-shirt. Om två dagar åker Denise hem , tänkte jag . Fan vad jag kommer sakna henne!
- Hallå? svarade jag i mobilen när det ringde.
- Yo bro , hörde jag Ryans röst i telefonen. Hur äre i NY ?
- Jorå det är fett sjukt att va här , svarade jag och log.
- Du , är det okej om jag dejtar Caitlin? hörde jag hans osäkra stämma säga.
- Ja varför inte? jag menar jag blir ju liksom inte avundsjuk. Jag har ju Denise , svarade jag.
- Okej för hon är verkligen hooooot , sa han och skrattade det välbekanta skrattet. Jag skrattade lite och sa att vi fick höras.
När jag hade lagt på knackade det på dörren . Kenny öppnade och tog emot frukosten som jag hade beställt.


DENISE:

Jag kände lukten av pannkakor och skyndade mig på att sminka mig. Jag öppnade dörren och satte mig vid bordet där Justin hade lagt upp frukosten. - Sovit gott? frågade han och kysste mig på pannan. - Ja faktiskt , svarade jag och log. Idag skulle Justin tydligen på någon intervjuv med någon radiostation som hette Z100 eller något.


Orkar inte skriva mer idag m behöver more inspiraton ^^ / D


Oh My Bieber ,Kapitel 11

-Shit är det alltid så här? sa jag chockat när jag kollade ut genom fönstret på hotellrummet och fick se tusentals fans skrika på Justin.
- Haha ja , svarade han . Men man vänjer sig.
- Kan vi inte gå ut på balkongen och vinka? frågade jag glatt.
- Okej , sa Justin och skrattade lite.
Justin gav mig en megafon och sa att vi skulle pranka dom lite.
Han sa att jag skulle gå ut på balkongen och skrika i megafonen att Justin inte bodde på det här hotellet så var snälla att gå.
Jag gick ut på balkongen och fansen blev helt vilda och skrek Justin!
- Justin bor inte på det här hotellet snälla försvinn! skrek jag ut i mikrofonen. Fansen började bara skrika ännu mer. Det var jättemånga som hade skyltar som det stod olika saker på på några stod det , ´´ Justin, we love you more than Denise´´  jag skrattade lite oh kollade på en annan skylt som det stod ´´ When i saw you boy my heart went knock knock´´ på  .
- Vill ni se Justin? skrek jag ut . Fansen började skrika ännu mer och viftade med skyltar. Jag vände mig om och Justin tog min hand och klev ut på balkongen. Jag trodde mina öron skulle sprängas när jag hörde fansens skrik.
- Hello ladies , sa Justin i megafonen . Mår ni bra Beliebers? skrek han till fansen.
- Jaaaaaa , hördes det över hela området. Sen började några tjejer skrika kiss kiss kiss kiss , tillslut ropade alla att dom ville se mig och Justin kyssas . Justin log mot mig och mötte mina läppar där på balkongen framför ca 1000 galna tjejer .
- Dom första FYRA tjejerna som säger till hotellpersonalen min favorite song får komma hit upp till mig och Denise. skrek Justin . Och alla tjejer började springa mot ingången . Efter ca 10 minuter knackade det på dörren. Kenny öppnade och släppte in de fyra tjejer som hade varit först att gissa Justins favorite song . Tjejerna blev helt ifrån sig och började gråta .
- Gråt inte tjejer , sa Justin och gick fram och kramade alla fyra. Dom fick ta bilder med Justin och dom ville till och med att jag skulle vara med på fotot. Justin skrev autografer till tjejerna och sen fick dom gå.
- Det där var....sjukt , sa jag och slängde mig på dubbelsängen .
- Ja men jag är van numera , sa Justin och kysste mig på pannan. Jag satte mig vid datorn och kollade lite mail , fb och twitter  när Pattie kom in genom dörren.
- Hej ungar , sa hon stressat. Möten hela dagen förstår ni. Just det Justin du måste uppträda i kväll på något ställe jag inte kommer ihåg vad det heter...
- Men mamma jag hade ju ledigt idag , sa Justin och kollade på mig med ett ledset uttryck .
- Jag vet älskling men det fungerade inte. Du måste göra i ordning dig nu.
- Men Denise då? frågade Justin.
- Hon får ju såklart följa med , rappa på nu , sa hon och försvann ut genom dörren lika snabbt som hon kom in.
Jag sprang in i det enorma badrummet och tog mig en dusch . När jag var klar plattade jag mitt hår ch sminkade mig. Jag tog på mig en lila klänning som gick till låren. När jag kom ut ur badrummet så var Justin redan klar.
- Shit popstjärnan är snabb på att klä på sig , sa jag och log mot honom.
- Haha det är bara du som är långsam , sa han och gjorde en söt hairflip .

Vi gick ut bakvägen från hotellet , vi satte oss i den svarta bilen och började åka mot stället där Justin skulle sjunga. Jag loggade in på twitter på mobilen och såg vad Justin hade skrivit för två timmar sen , ´´ chillin with my favorite girl today <3 love you Denise ´´  .  Aaw sa jag och kysste Justin , han log och kramade mig.
Jag la ifrån mig min mobil och lutade mig mot Justins axel .

JUSTIN:

Jag har verkligen den bästa tjejen i världen , tänkte jag när Denise la sig mot min arm. Jag kände att jag var på humör för ett prank , jag tog upp Denise mobil , hon märkte inget så hon trodde säkert att det var min mobil jag höll på med. Hennes fb var inloggad så i hennes logg skrev jag ´´ Denise , don´t ever leave your fb page up when i´m around , btw Denise snores in sleep ^^  facerape by Justin Bieber :D´´ .  Jag skrattade lite för mig själv och la tillbaka mobilen.

DENISE:

Jag kramade Justin och såg när han gick ut på scenen , fansen blev helt galna när han började sjunga Baby . Jag satte mig i en soffa backstadge och kollade på Justin på en flatscreen som hängde på väggen. Jag gick in på fb för att kolla lite när jag såg min logg. Hahaha Justin då , sa jag högt och skrev ´´hahha funny Justin´´  i kommentarsfältet. Jag loggade in på twitter och skrev  ´´ Backstadge on Justins concert , this is sick #swag ´´  sen tryckte jag på twittra. Jag såg Kenny lite längre bort och vinkade åt honom.
- Där är du ju, sa Kenny och log mot mig. Jag har letat över allt.
- Okej här är jag , sa jag och skrattade .
- Det är lite bråttom , sa han snabbt. Vill du vara One Less Lonely Girl?  det ska bli en överaskning för Justin.
- Ja , sa jag nästan lite för snabbt.
- Makeovers , skrek Kenny bort i korridoren och plötsligt kom det en massa mäniskor och fixade till mitt smink och hår. Jag såg på flatscreenen mellan alla människor att Justin hade börjat sjunga One Less Lonely Girl och ungefär när halva låten hade gått tog Kenny mig i handen medans en kille bärde ut en barstol som jag skulle sitta på , Kenny tog ut mig på scenen och fansen började skrika . Jag satte mig på barstolen och log. Justin vände sig om och såg jättechockad ut först men sen log han brett mot mig. Han sjöng till mig och gav mig blommor , jag fick sitta kvar resten av låten och när låten var slut sa Justin till alla , Kan ni ge en stor applåd till min flickvän Denise !  Fansen applåderade som tusan och jag vinkade lite ut . Justin kysste mig och sa , ses sen shawty . Sedan gick jag ut med Kenny. Och Justin började sjunga på favorite girl och sa Denise is my favorite girl. Jag blev jätteglad och när vi gick backstadge sa Kenny att jag var jätteduktig . Jag satte mig i soffan och kollade på min mobil , det var typ hundra meddelanden från en massa kompisar . MIn telefon började ringa och det stod ´´Hem´´ på mobilen .
- Hej , sa jag glatt .
- Hej gumman , hörde jag både mamma och pappa säga. Vi såg dig på tv vad fin du är . Jag skrattade och sa att jag var jättenervös men dom tyckte inte det hade synits. Vi la på efter ett tag och så fort jag hade lagt på ringde Caitlin , hon var med Ryan , Chris och Chaz. Alla pratade i munnen på varandra men jag han höra enstaka ord som ´´lyckligaste tjejen i världen ´´  ´´ så coolt´´   ´´fin du var´´  . Jag försökte svara på så många frågor som möjligt innan jag var tvungen att lägga på.

JUSTIN:

´´Back to the hotel with Denise , thanx yall 4 2 nite love you´´   skrev jag och tryckte på twittra . Denise somnade på min axel , men flög upp när jag viskade ´´snark´´ i hennes öra. - Justin sluta , sa hon och slog till mig . Jag började skratta och puttade till henne försiktigt på armen. Jag bara älskar pranks tänkte jag och log för mig själv. - Vad sitter du och ler åt? sa Denise och låtsades vara sur .  Jag började kittla henne och tillslut kunde hon inte hålla sig för skratt längre och vek sig dubbel av skrattattackerna.  När vi kom tillbaka in i sviten på hotellet gick Denise och tog på sig sin söta pyjamas , hon hade ett par rosa shorts och ett rosa linne som det stod Sweetheart på . Hon la sig i sängen och jag kröp ner brevid henne. - Godnatt , sa hon och la sig på mitt bröst . - Gonatt , sa jag och släckte lampan.

Fortsättning 2 morrow :D


Nepp no more !

Vill inte skriva idag , alltså om Justin visste hur mycket skit vi fans får ta för hans skull ....  Det är fan inte rättvist!


Oh My Bieber ,Kapitel 10

Jag vaknade öppnade ögonen sakta när jag hörde min mobil ringa , vem fan ringer klockan åtta på morgonen på en LÖRDAG ? .
- Hallå , svarade jag sömnigt.
- Hej... sa Justin i telefonen.
- Har det hänt något? frågade jag när jag hörde hans ledsna röst.
- Nej , eller inget förutom att jag saknar dig...
- Jag saknar dig också Justin , sa jag .
- Kan inte du komma hit ? , sa han plötsligt glatt.
- Haha wtf tänker du med ? , sa jag skrattandes .
- Nej jag är seriös , sa Justin . Jag sa att jag skulle fråga mina föräldrar och i la på . Varför inte? sa pappa glatt , mamma däremot protesterade.
- Tänk om det händer något på flygplanet , eller tänk på skolan , sa mamma oroligt.
- Hon kan ta ledigt älskling ,sa pappa till mamma lugnande. Jag messade Justin att jag fick , han skrev tillbaka direkt , ´´ bokar en biljett , see ya 2 morrow <3 ´´  . Jag sprang genast upp på mitt rum och tog fram min resväska . Jag packade ner massor med kläder för olika tillfällen , tänk om Justin skulle gå på någon biopremiär och jag fick följa med? då kan man ju inte ha på sig vad som helst. Nu var det äntligen jag som fick stå på flygplatsen och åka ifrån lilla Stratford. Jag kramade om mamma och pappa på flygplatsen och gick på planet , haha tänkte jag , nu är det minsann inte jag sm står kvar och gråter på flygplatsen. Om bara några timmar landar jag i New York tänkte jag och kollade ut genom fönstret för att se när planet lyfte.


JUSTIN :

- Mamma kom nu , skrek jag . Denise plan landar snart.  - Men Justin ska du verkligen följa med till flygplatsen då? du vet ju hur pressen kommer vara.
- Klart jag ska följa med och hämta min flickvän , sa jag och stirrade på henne.
- Men Kenny följer med också , ifall att , sa mamma oroande. Varför måste jag alltid ha min livvakt med mig? tänkte jag . Jag kommer ju inte bli skjuten eller något.


DENISE :

- Ladies and gentlemen we have now arriwed to New York , I hope you had a nice time on Canada Air , hörde jag en röst säga i högtalarna. Då är det dags tänkte jag och log för mig själv.
- Du är Justin Biebers flickvän va ? sa en flygvärdinna til mig när jag skulle gå av. Jag stirrade på henne utan att säga något.
- Jag såg det i tidningen , sa hon och log. Ni är jättesöta tillsammans ropade hon efter mig när jag gick ut från planet.
När jag gick ut från gaten var det som att kolla på myrornas krig på en tv som inte hade några kanaler , kameror med ull blixt på tog kort på mig. Jag blev jätteförvirrad och försökte tränga mig igenom .
- Kom du hit för Justins skull?
- Ni är jättesöta tillsammans!
- Hur känns det att dejta Justin Bieber?  alla skrek i munnen på varandra och jag försökte svara på frågorna.
- Flytta på er , hörde jag en röst . Plötsligt trängde sig en stor svart man emellan . Jag såg att det var Justins livvakt Kenny och log mot honom . Han tog mig i handen och drog bort mig från kamerorna . jag såg Justin en bit bort och sprang fram till honom och gav honom en långt kram. Vi satte oss i en liten golfbil och Kenny körde oss bort från paparazzierna . Vi gick ut en bakväg på flygplatsen och satte oss i en svart bil .
- Hej gumman , sa en glad Pattie när jag kom in i bilen. Hon gav mig en hård kram och började pladdra på om hur nere Justin hade varit utan mig. Jag kollade på Justin och skrattade lite.
- Du hade tydligen också varit väldigt nere , sa Pattie och log mot mig. Din mamma sa att du hade vägrat att gå till skolan för att inte Justin var där . Nu var det Justins tur att skratta åt mig.
- Vill du äta på mcdonalds? sa Justin och flinade.
- Oj vad romantisk man kan vara , sa jag och flinade och gav honom en kyss.


Oh My Bieber Kapitel 9

- Älskling , Justin är på tv , hörde jag mamma skrika från nedervåningen. Jag rusade ner för trappan och kastade mig på  soffan i vardagsrummet , live stod det i ett hörn på skärmen. Justin höll på att sjunga favorite girl och alla i publiken blev galna . Det där är min kille , tänkte jag . Han är min!
- Vad duktig han är , sa pappa till mamma.
- Ja visst är han, svarade mamma och log.
Plötsligt kom Pattie ut på scenen med en tjej som såg ut att vara 14 år . Justin började sjunga på one less lonely girl och gav tjejen blommor och kramade om henne . That should be med... tänkte jag .
- Kolla vad glad hon är , sa mamma .
- Hon gråter också , Denise du borde vara den lyckligaste tjejen världen , sa pappa och stirrade på tv:n . Miljoner tjejer hade kunnat dö för att vara du. Jag log för mig själv och tänkte att Justin Bieber , lixom oh my god jag dejtar Justin Bieber...

Efter showen var slut satte jag mig vid datorn och loggade in på fb och twitter , jag såg att Justin hade twittrat , ´´amazing show to night , going back to tha hotel now #Leggo ´´   , det var twittrat för några sekunder sen så han har nog mobilen i handen nu , tänkte jag och sprang och hämtade min mobil . Han svarade på första signalen.
- Hej sötnos , hörde jag honom i telefonen.
- Hej , sa jag glatt. Jag såg dig på tv nyss. Tjejen som kom upp på scenen var ju jätte gullig. Dina fans älskar dig verkligen.
- Ja hon var jättesöt , och jag älskar mina Beliebers också.
- Hur mår du då? , frågade jag Justin.
- Jag mår faktiskt bra , men saknar dig jätte mycket...
- Jag saknar dig också , svarade jag och kände att gråten var på väg.
- Men vi ses snart ,  jag måste dra. Älskar dig.
- Älskar dig med , svarade jag . Sen blev det tyst i luren.
Jag la ner telefonen på sängen och gick in till badrummet för att borsta tänderna. Sen tog jag på pyjamasen och kröp ner i sängen. Jag saknar honom verkligen tänkte jag och kände tårarna rinna ner för mina kinder.


Everybody needs some inspiraton <3

Hej alla Beliebers :)  nu är det så här att jag behöver lite tips om vad jag ska skriva i min novell...
Kommentera vad ni tycker såkanske jag tar just DITT förslag !

Kram till er Beliebers <3

Oh My Bieber ,Kapitel 8

- Vi ses snart , sa Justin och kramade om mig . Jag hade åkt tillsammans med mamma till flygplatsen för att lämna Pattie och Justin. Justin och Pattie började gå mot gaten och jag kände hur det började trilla ner tårar för kinderna . Precis innan han gick in i gaten vände han sig om , han höll upp händerna som ett hjärta som visade att han älskade mig . Sedan gjorde han en telefonsignal och slängde iväg en slängkyss. Jag fångade slängkyssen i min hand och tog den till mitt hjärta , sen var han borta.

Jag hörde att mamma kom in i mitt rum och drog isär gardinerna , hon öppnade fönstret och släppte in den varma sommarluften.
- Gumman , du måste gå ut , sa hon och suckade. Justin ringer inte snabbare bara för att du ligger i sängen och deppar , han har säkert inte tid. Jag är säker på att han kommer ringa så fort han får en stund över.
- mm , sa jag och reste mig upp ur sängen .
Plötsligt började hemtelefonen ringa. Jag kastade mig nästan på luren och svarade.
- Hallå , sa jag snabbt.
- Hej .... det är Cate .... sa hon i telefonen.
- Hej , muttrade jag.
- Asså förlåt , jag menade verkligen inte det jag sa och jag saknar dig jätte mycket snälla förlåt mig , sa hon snabbt.
- Det är okej...antar jag , sa jag lite bekymrat.
- Vill du göra nåt?
- Okej , sa jag . Vi möts halvvägs . Jag la på luren och schasade ut mamma ur mitt rum . Jag klädde på mig snabbt och ´gick in i badrummet för att sminka mig och borsta håret.

- Hej , sa Caitlin och log . Jag log emot henne och sa hej.
 - Asså Ryan har blivit skit snygg , sa hon och log brett. Jag skrattade och sa , men du hatade ju honom .
- Men det var ju länge sen , sa hon snabbt. Okej , svarade jag och log . - Men du , sa hon . Vi drar hem till Ryan eller?
- Haha , okej , sa jag . Leggo då  .


Hej , hur mår du? gick resan bra? älskar dig / Denise <3     , skrev jag snabbt och skickade iväg till Justin. Jag satt och tittade på Cate och Ryan när dom satt och spelade något fånigt tv-spel . Man såg  verkligen att Cate var kär i honom , hon skrattade hela tiden och puttade till honom. Jag sneglade på Christian som satt brevid mig i soffan , han satt också och tittade på mig . Snorunge , tänkte jag och kollade på tv:n igen.


JUSTIN :

-Grymt skönt att vara i New York mamma , sa jag och slängde mig ner på hotellsängen. - Ja visst är det , sa mamma och log . Jag kollade runt i den lyxiga sviten som vi skulle bo i en månad medans jag skulle förbereda mig inför att uppträda På Madison Square Garden . Jag kom plötsligt att tänka på Denise , jag saknar henne faktiskt . Jag trodde att jag skulle ha så fullt upp så att jag inte hann sakna henne , men nej då . Jag drog upp mobilen för att twittra när jag såg ett sms från Denise , jag läste det snabbt och tänkte precis skicka iväg ett svar. Men jag tänkte , hon kanske tycker att jag är värsta på henne om jag svarar direkt . Jag twittrade ,  In New York now , #sick  . Miss my homies ...    skrev jag och tryckte på ´´twittra´´  .  Klockan var över elva på kvällen så eftersom jag skulle upp tidigt i morgon gick jag och la mig.


DENISE :

Inga nya meddelanden stod det på min mobil , jag kastade min mobil på sängen och satte mig vid datorn och loggade in på facebook. Jag scrollade igenom sidorna men hittade inget intressant. Jag loggade ut och loggade istället in på Twitter , jag scrollade ner genom sidan oh såg vad Justin hade twittrat , undrar om jag ingår i hans ´´homies´´   .  Jag återtwittrade inlägget , sedan skrev jag  Miss you so much <3    och tyckte på twittra.

Jag stängde ner datorn och klädde på mig pyjamas , jag gick in i badrummet för att borsta tänderna , när jag hörde min mobiltelefon ringa . Vem fan ringer nu ? tänkte jag och gick för att svara .  - Hallå? svarade jag osäkert eftersom det var ett okänt nummer .  - Jag saknar dig också , hörde jag Justin säga i telefonen . Jag blev jätteglad att han ringde och vi pratade i flera timmar tills jag hörde Pattie i bakgrunden säga strängt at nu fick han faktiskt sova.  - Måste dra , älskar dig . - Älskar dig också , svarade jag och la på .


Oh My Bieber ,Kapitel 7

Jävla klocka , tänkte jag och stängde av alarmet på mobilen, jag kollade på klockan som visade 08:33  .
SHIT , JAG BÖRJAR OM EN HALVTIMMA . Jag rusade upp ur sängen och gick in i duschen . Jag klädde snabbt på mig en kjol och ett blått linne. Jag sminkade mig snabbt och tog på mig skorna , fan vad jag är sen, tänkte jag , jag måste springa till skolan.
Tio minuter senare sprang jag igenom korridoren till mit skåp , det var fem minuter kvar tills vi började.
- Hade du kul med Justin i fredags natt? , sa ett par tjejer skrattandes till mig. Du vet att han bara playar dig va? Han tyckte det var jättekul att ni kom med i tidningen , du vet han vill bara bli mer känd. Sa dom och gick. Jag plockade ut mina kemi böcker ut mitt skåp och tänkte är det verkligen så? Plötsligt kramade någon om mig bakifrån , ja
g kände på parfymen att det var Justin . Jag vände mig om och såg honom rakt i ögonen. - Är det sant att du är med mig för att bara bli känd? frågade jag och kände att tårarna brände bakom ögonloocken . - Nej , absolut inte jag är med dig för att jag gillar dig och älskar dig , sa han och kysste mig. - Okej , sa jag och log .

Innan vi hade den sista lektionen hade Justin sagt till mig att han ville prata med mig efter skolan i parken. Jag var på väg till parken när jag såg Justin sitta på en bänk lite längre bort. Jag sprang dit och gav honom en kram. Jag såg att något var fel så jag frågade om det hade hänt nåt.  - Jag måste åka iväg , i en månad... sa han och kollade rakt in i mina ögon . - Okej , sa jag .  - Jag måste verkligen , hade jag något val så hade jag stannat med dig , sa han ledsamt. Jag visste inte vad jag skulle säga men sa att det är för din karriär Justin , det är klart du ska åka.  - Justin tittade upp på mig och log . Är der säkert? frågade han .  - Ja , när åker du ? frågade jag .  I kväll , svarade Justin och gav mig en kram.


Oh My Bieber ,Kapitel 6

Vi åkte i bilen under tystnad när min mobil började ringa , det visade Caitlinn på skärmen.
- Hallå?
- HET NATT? VAD TÄNKER DU MED? JUSTIN BIEBER ÄR INTE BRA VARFÖR FATTAR DU INTE?, hörde jag henne skrika i telefonen.
- Cate , för det första så gjorde vi inget och för det andra så har du inget med det här att göra...
- Hur kan du va så jävla korkad? vad tänkte du med när du började dejta en världskändis? .
Jag skulle precis svara när Justin ryckte telefonen ur min hand.
-Caitlin , bara för JAG gjorde slut med dig så har du ingen JÄVLA rätt att hacka på Denise.
Jag stirrade på Justin och såg att han la på .
- Va...? har ni varit tilsammans? frågade jag häpet.
-Stäng munnen gumman , sa Justin och stirrade på min mun som stod vidöppen. Ja , vi var ihop men det är länge sen och hon verkar inte kunna släppa det. Jag stängde munnen och kollade ut genom fönstret och tänkte , varför hade inte min BÄSTA vän berättat att hon hade dejtat Justin , eh hon var säkert avundsjuk för att jag hade hamnat i tidningen och inte hon . Jag log för mig själv och kände mig glad.
- Att pressen inte ens kan hålla sig ifrån mig när jag är ledig , sa Jusin irriterat .
- Är du arg på mig? , frågade jag försiktigt.
-Nej varför skulle jag vara det? frågade Justin mjukt.
- Jag var ju inte specielt försiktig , jag borde ha sätt att dom tog kort på mig.
- Denise , dom mäniskorna är proffs dom lever på att kändisar gör bort sig.

Vi klev ur bilen på min gata , jag tog tag i Justins hand och sa till Justin att dom kommer aldrig tro oss.
- Never say never , sa Justin och började gå mot min dörr.

Vi gick in igenom dörren och både mamma , pappa , Pattie och Justins pappa Jeremy satt där.
- Sätt er ner , sa pappa och pekade soffan .
- Asså jag kan förklara mig... började jag försiktigt.
- Det här var väldigt oansvarigt av er , sa Pattie strängt.
  Jag bara började pladdra på om att vi hade suttit och pratat minnen hela kvällen och sen hade vi somnat .
- Och om vi nu hade gjort något så kan ni inte göra något åt det, sa Justin och kollade på sin mamma.

- Det där var pinsamt , sa jag till Justin när vi satt på mitt rum lite senare när våra föräldrar äntligen trodde oss. - Ja det var det , svarade Justin . Justin började plötsligt skratta .  - Vad skrattar du åt? , frågade jag.  Sedan såg jag att han kollade på ett foto av mig och Justin när vi var tio år . Vi höll varandra om axlarna och log brett mot kameran . - Jag kommer ihåg den dagen , började Justin. Det typ två timmar innan du bröt armen.  Jag log och tänkte på när vi tävlade vem som kunde klättra högst upp i trädet. Men jag ramlade ner.
Jag tänkte hur Justin hade blivit så rädd att han började gråta.
- Du började gråta när jag ramlade ner , fick jag fram mellan skrattattacken.
- Gjorde jag inte alls , sa Justin och log sedan tog han upp en kudde och kastade den på mig.
- Vad var det där för , sa jag skrattandes och kastade tillbaka .
- Det var för att jag älskar dig , sa Justin och kollade rakt in i mina bruna ögon . Han tog tag i mitt hår och drog fingrarna igenom håret. Jag böjde mig fram och mötte hans varma läppar i en lång kyss.
- Jag älskar dig också , sa jag när vi hade slutat kyssas . Han kramade om mig hårt och länge.


Oh My Bieber Kapitel 5

Jag slog upp ögonen i ett kolsvart rum , var fan är jag? tänkte jag hysteriskt , jag märkte att jag låg på någons arm jag luktade på personen och kände att det var Justin. Plötsligt fick jag världens panik och tänkte en miljoner tankar. Jag hittade min mobil som låg i min BH och kollade på klockan , mobilklockan visade tiden 04:32 . Helvete vad kommer mamma och pappa säga? Jag for nästan upp ur sängen och tände lampan för att samla ihop mina grejer.Jag kollade ner på Justin som låg i sängen vad söt han var , och vad han sover hårt . Att han inte vaknar av så här starkt ljus . Jag drog ner min klänning som hade kavlat upp sig till naveln , oj vad pinsamt tänk om Justin hade sätt mina rosa trosor.
Jag hittade en penna och en bit papper som jag snabbt skrev på

Justin , förlåt att jag stack men måste hem mina föräldrar kommer döda mig >_<  .
Kram Denise <3

Jag släckte lampan i rummet och smög försiktigt ner för trappan , det var några som hade däckat i sofforna haha tänkte jag , dricker man för mycket så får man skylla sig själv...
Jag undrar var Caitlin och Christian tog vägen , äsch dom gick säkert hem. Jag hittade mina klackskor i hallen och öppnade dörren och gick ut i den svala sommarluften. Det var lite kyligt så jag skyndade mig hem. Jag klättrade upp i trädet utanför mitt fönster och klättrade in i mitt rum. Det var tyst i hela huset och jag hade klarat mig för dn här gången.

Justin vaknade med ett ryck och kollade på klockan brevid hans säng , fan klockan är bara nio . Men var är Denise? tänkte han och såg sig förvirrat omkring. Han såg lappen och skyndade sig att läsa den.
Jag tar en dusch sen sticker jag hem till Denise , tänkte han trött.
När han hade gjort sig i ordning gick han ner för trappan och såg att det såg ut som ett bombnedslag på hela nedervåningen. Jaha , tänkte han jag får väl städa innan.

En timma senare knackade det på dörren hemma hos familjen Wilson , jag hörde mamma i köket prata vänligt med någon , sen hörde jag steg i trappen efter det hördes det en liten knackning på min dörr , sedan öppnades dörren försiktigt.
- Gumman , du har besök , sa mamma vänligt. Du kan gå in ,sa mamma till någon.
Mamma gick ut och stängde dörren efter sig.
- Fint rum , sa en glad röst jag kände igen . Jag lyfte på täcket och så till min fasa att det var Justin .
- Nej asså jag är nyvaken , jag ser inte bra ut , sa jag fort.
Justin skrattade till och sa , du är vacker endå . Han gick fram till min sängkant och kysste mig på munnen.
Jag reste mig upp och gick fram till min garderob när jag insåg att jag bara hade trosor och BH på mig. Jag blev knallröd och började stamma fram ett förlåt. Justin log och sa det är ingen fara , och vände sig om .
Jag tog fram en turkos klänning och ett  par nya trosor och sa till Justin att jag kommer snart tillbaka.
sedan sprang jag in på toaletten och klädde på mig och sminkade mig.
När jag kom ut från toaletten såg jag att Justin kollade in mina löpnings medaljer.
Fortsatte du i löpning efter jag slutade? frågade han medans han fumlade med fingrarna på en medalj.
- Ja , men det blev ju lite tråkigt efter du hade slutat...
- Förlåt mig , snälla förlåt , sa Justin och kollade på mig med sina vackkra valpögon.
- Justin , det var länge sen det är okej nu , sa jag och kollade rakt in i hans ögon.
-Okej , men vad ska vi två göra idag då?
- Bara vi två? undrade jag häpet.
- Bara vi två , svarade Justin .

-Var ska vi Justin? frågade jag nyfiket när vi satt i Justins svarta Hummer på väg någonstans.
- Denise sluta vara så nyfiken , svarade Justin och skrattade. Du får snart veta.
Vi svängde av vid en skylt där det stod Leytonstone.
-Vad ska vi göra i Leytonstone Justin? skrattade jag.
- Det får du se.

Justin parkerade framför en stor vit villa , som låg vi en sjö.
- Det här är mormor och morfars sommarställe , vi fick låna det över dagen ,sa Justin .
- Ja , utbrast jag glatt. Kan vi bada? frågade jag hoppfullt.
- Japp , svarade Justin.

Tio minuter senare låg jag och solade på en upplåsbar madrass i vattnet medans Justin simmade runt mig. plötsligt började Justin skvätta massa vatten på mig.
-Neej Justin , fick jag fram mellan skrattattacken . Justin välte ner mig från madrassen och så var vattenkriget igång. Jag och Justin hade fullt upp med att skvätta vatten på varandra när Justins mobil ringde , vänta jag ska bara svara.
- Yo Ryan.... VA? .....NEJ....ja , ja jag kollar upp det direkt.
-Vad var det? undrade jag .  Kom sa Justin och drog upp mig från vattnet. Jag följde med Justin in i det enorma huset . Han gick fram till en dator och surfade in på en skvallersida. Det första som kom upp på skärmen var mig och Justin när vi stod och kysstes.

Justin Bieber´s heta natt med okänd tjej

Löd rubriken , jag stirrade på den medans Justin scrollade ner på sidan.

Justin Bieber hade en het natt med denna okända tjej i 17årsåldern , en källa säger stt dom klängde på varandra hela kvällen på Bieber´s fest igår.

- Vafaan , vadå het natt ? sa jag frågande.  Juatin scrollade längre ner,

Här på bilden ses Bieber´s tjej klättrandes upp på ett träd utanför sitt hus klockan fyra på morgonen.

- Helvete , tänk om mina föräldrar ser det här. Plötsligt ringde det på min mobil , det visade Mamma på skärmen
fan också tänkte jag.
-Hallå , svarade jag tveksamt.
- Denise du kommer hem direkt vi behöver prata.
- Men mamma det är faktiskt inte som du tror...
- Nu kommer du hem. Klick .  Hon la på , sa jag till Justin.
- Jag pratar med henne när vi kommer tillbaka , sa han.
Vi satte oss i bilen och började åka mot Stratford igen.


Fortsättning kommer om ni är snälla ^^

Oh My Bieber Kapitel 4

- Du , ska vi gå ner ? sa Justin medans han tårkade bort mina tårar.
-Ja , svarade jag och skrattade lite åt mig själv . Justin?
- Ja ? , svarade han och log sitt varmaste léende mot mig.
-När slutar festen?
- När du vill , sa han retfullt och kysste mig på pannan.'
Vi gick ner från övervåningen hand i hand och då kom Caitlin fram till mig och frågade var fan jag hade varit .
- Jag visade henne mina medaljer , sa Justin och blinkade med ögat mot mig.
- Kom vi dansar , sa Justin och drog med mig ut på golvet.

- Ey kolla Justin och Denise , sa Ryan till Christian.
-Aa dom verkar typ kära...
- Nej , det kommer förstöra allt om Justin skaffar tjej.
- Ja , men Ryan Denise är ju cool , sa Chris tveksamt.
- Vi får väl se , sa Ryan . Här , sa han och gav Chris sin bål med alkohol i.
- Tack , sa Chris glatt och drack upp. Ey var ska du Ryan ? Chris kollade på när Ryan gick ut på dansgolvet för att prata med Justin.

Jag är den lyckligaste tjejen i världen , tänkte jag när jag kollade upp på Justin som log , plötsligt sattes det på en tryckarlåt . Jag blev jättenervös och började backa från Justin. Men Justin drog mig till sig och placerade mina händer runt honom och satte sina egna händer runt min midja. Vi stod länge och dansade tryckare. Justin tog sin hand och tryckte mitt ansikte mot hans , vi kysstes länge och märkte inte att massa blickar vändes mot oss . Men jag brydde mig inte , för jag var med Justin det var det enda som var viktigt just nu.
- Kom vi går och tar lite bål , viskade Justin i mitt öra. Han tog min hand och vi gick till bålskålen som nästan var tom. Vi fyllde på våra glas och gick upp till Justins rum . Vi satte oss på hans säng och pratade om allt mellan himmel och jord .
-Justin , varför började du gilla mig? frågade jag försiktigt.
- Kommer du ihåg när vi var små? vi lekte varje dag och jag tyckte att du var den tuffaste tjej jag någonsin hade träffat , det var nog därför , sa han .
Jag log och tänkte på alla gånger vi hade lekt , vi brukade klättra i träd kommer du ihåg det Justin?
- Jaa självklart , sa Justin och skrattade. Vi pratade och pratade om våra minnen , och vi blev jättetrötta av att ligga där på Justins säng och prata.

Vill ni ha mer? Hoppa upp och ner :D hahaah


Oh My Bieber ,Kapitel 3

- Shit , är det där Christian? sa Caitlin och kollade storögt bort i vimlet ,är inte han för liten för att vara här?. Jag däremot letade med ögonen efter Justin .
-Kom , sa Cate och drog med mig in i Justins stora hus. När vi kom in var det fullt med folk på dansgolvet. Jag och Caitlin ställde oss vid bålen , det var två olika bålskålar , på den ena stod det alkoholfritt på och på den andra stod det innehåller alkohol. Caitlin kollade på mig och skrattade till , hörru vi är 15 år Denise vi får dricka. Jag vet svarade jag lite irriterat och fyllde på glaset med bålen med alkohol i . - Jag hörde att det inte finns några vuxna här , sa Cate , så vi kan göra vad vi vill sa hon och hällde upp ett till glas bål.
- Här , sa hon och fyllde på mitt glas , drick snabbare så blir det roligare .
- Cate jag tycker faktiskt inte a...
- Skärp dig Denise sluta vara så tråkig för en gångs skull , släpp loss bara . Jag såg Caitlin springa ut på dansgolvet och började dansa med en massa killar . Jag stod kvar och drack mer bål.
- Gissa vem , sa en röst som höll för mina ögon.
- Justin , sa jag och skrattade . Jag vände mig om och såg Justin rakt in i ögonen.
- Har du kul? frågade han glatt , jag såg att han hade druckit men jag brydde mig inte .
- Ja nu har jag det , sa jag och skrattade till .
- Du , vill du dansa?
- Ja gärna , svarade jag.
Justin drog upp mig på dansgolvet och vi dansade jättelänge . Jag blev jättevarm och det såg Justin så han frågade om vi skulle ta lite bål. Vi stod och drack bål utan att säga något när vi började prata samtidigt.
- Du först , sa Justin glatt.
- Hur kom Christian in? , sa jag lite andfått.
- Haha den skitungen kommer in överallt , men det är okej , så länge han inte dricker nåt , sa Justin.
- Men jag tänkte , jag skulle vilja prata med dig om en sak , kom , sa han och drog upp mig på övervåningen.
Vi gick in i hans rum och jag satte mig på hans sängoch smuttade på min bål.
- Ja , anledningen till att jag bjöd dig , eller ja inte enda anledningen såklart men det var för att jag ville fråga dig en sak.
- Ja? , sa jag och log.
- Jag typ gillar dig...
- Men det vet jag väl , sa jag och skrattade till.
- Jag menar ... mer som en kompis , sa han nervöst.
Jag halsade min bål och stirrade på honom .
- Mmenar du allvar ?, stammade jag .
- Ja , det gör jag . Enda sedan jaa dagis faktiskt. Vill du ... bli tilsammans med mig? sa Justin och blev jätteröd i ansiktet. Jag förstod att han menade allvar för annars hade han inte blivit röd i ansiktet.
- Jjag förstår helt om du inte...
- Schyssh , sa jag och satte fingret för hans mun. Jag vill .
Jag tog bort fingret från hans mun och Justin lutade sig framåt och kysste mig. Jag kände hans tunga mot min och hans andedräkt smakade jordgubbsbål . Jag kände hur han andades mot mig och just då kände jag att det är här jag vill vara , jag vill aldrig att det här ska ta slut. Men vi båda behövde andas , så vi slutade och andades andfått .
- Du , jag har gjort en låt , eftersom jag är dålig på att säga känslor så sjunger jag i stället. Han plockade fram gitarren och började spela.

When I met you girl my heart went knock knock
Now them butterflies in my stomach wont stop stop
And even though its a struggle love is all we got
So we gon' keep keep climbin' till the mountain top

Your world is my world
And my fight is your fight
My breath is your breath
And your heart (and now I've got my)

One love
My one heart
My one life for sure
Lemme tell you one time
(girl I love, girl I love you)
I'ma tell you one time
(girl I love, girl I love you)
And I'ma be your one guy
You'll be my number one girl
Always makin time for you
I'ma tell you one time
(girl I love, girl I love you)
I'ma tell you one time
(girl I love, girl I love you)

You look so deep
You know that it humbles me,
Your by my side, them troubles them don't trouble me
Many have called but the chosen Is you
Whatever you want shawty I'll give it to you

Your world is my world (Your world)
And my fight is your fight (My fight)
My breath is your breath
And your heart (and now I've got my)

One love (Yeah yeah yeah)
My one heart
My one life for sure
Lemme tell you one time
(girl I love, girl I love you)
I'ma tell you one time (Hey)
(girl I love, girl I love you)
And I'ma be your one guy (one guy)
You'll be my number one girl
Always makin time for you
I'ma tell you one time
(girl I love, girl I love you)
I'ma tell you one time
(girl I love, girl I love you)

Shawty right there
She's got everything I need
and I'm gon' tell her one time (one time)
Give you everything you need
Down to my last dime
She makes me happy
I know where I'll be
Right by your side cause
She is the one (girl your my)

One love (Yeeeeaaahhh)
My one heart
My one life for sure (You, yeah yeah)
Lemme tell you one time
(girl I love, girl I love you)
I'ma tell you one time
(girl I love, girl I love you) (yeah)
And I'ma be your one guy
You'll be my number one girl
Always makin time for you
I'ma tell you one time (one time)
(girl I love, girl I love you)
I'ma tell you one time (one time)
(girl I love, girl I love you)


- Denise , gråter du? , sa Justin och kollade på mig oroligt , var det dåligt?
- Neej , det var jättebra. Har du verkligen gjort den till mig , sa jag samtidigt som en tår ramlade ner för min kind.
- Ja , det har jag ,sa han och kysste mig.

Fortsättning kommer


Oh My Bieber ,Kapitel 2

Dagen verkade bli oändligt lång men tillslut skulle vi ha den sista lektionen , idrott min favoritlektion. Jag bytte om snabbt och gav mig ut på planen där vi brukade ha idrott ,vi skulle ha löpning i par idag. Efter fem minuter när hela min klass hade kommit såg jag Justins klass kom åt vårt håll.
- Ja just det vi ska ha idrott med en annan klass idag , sa idrottsläraren , deras idrottslärare är sjuk.
Jag vände mig om och såg Justin , hans vältränade kropp i ett par shorts och en t-shirt . Jag försökte verkligen inte att stirra , men det gick inte så bra .
- Haha Denise sluta stirra på honom , sa Caitlin och slog till mig löst på armen.
Jag märkte knappt att läraren började dela in i par föräns jag hörde, Bieber, Wilson ni är ett par. Vänta hörde jag rätt? sa han verkligen mitt efternamn?
- Va ? jag? , sa jag till idrotts läraren .
- Ja , spring iväg nu , sa han och fortsatte dela in i par.
Jag såg hur Justin klämde sig igenm högen av klasskamrater och gick fram till mig.
- Tjenare Nisen , sa han och log. Nisen , det var smeknamnet som bara Justin fick kalla mig , att han kom ihåg. Ska vi dra då? .
Jag nickade och vi började springa mot skogen .
- Är det okej om vi tar en annan väg ,sa han glatt .
- Ja , visst , sa jag blygt.
Vi sprang en stund i tystnad men tillslut började han prata.
- Du Denise , förlåt för att jag lixom typ dissade dig . Jag menar det var inte specielt schysst av mig att bara vara med Ryan och Chris , men jag trodde att eftersom jag var med dom så trodde jag.... ja att du inte ville vara med.
Herregud han ångrar sig verkligen , tänkte jag .
- Det är lungt , sa jag och kollade rakt på honom . Innan jag visste ordet av det hade jag fallit pladask på marken. Nej nej nej , tänkte jag , fan också varför ska jag alltid skämma ut mig? .
- Oj oj , sa Justin och satte sig ner på marken brevid mig. Du har skrapat upp ditt knä.
Jag blev knallröd i ansiktet .
Justin skrattade lite och sa du behöver inte bli generad , alla ramlar .
-Här , låt mig hjälpa dig upp sa han och sträckte ut sin hand , jag tog tag i hans varma mjuka hand och drog mig upp.
- Tack Justin , sa jag och log mot honom . Vi började gå tillbaka mot planen där resten av klassen stod och väntade. 
- Vad har hänt Ms Wilson? , undrade idrottsläraren när vi kom fram.
- Hon föll sir , svarade Justin åt mig , hon behöver ett plåster.
Jag hörde de andra killarna i Justins klass skratta och ropa ´´ Hon föll för Justin ´´  .
- Då kan ni gå och duscha , ropade idrottsläraren medans han satte på ett plåster på mitt knä .'
-Är det okej Denise? , frågade Justin oroligt.
- Ja , det är lungt , du kan gå , sa jag oh log mot honom.
De andra hade gått iväg och Caitlin böjde sig ner och log mot mig.
- Jaså , du föll för Justin gumman , sa hon retfullt .
- Sluta Cate , sa jag och log . 
- Nej men seriöst nu , akta dig för Justin han krossar ditt hjärta , sa hon allvarligt.
- Lägg av Caitlin , vi ha vait bästisar när vi var små jag vet hur han är , och hur vet du att han krossar hjärtan då? sa jag bitchigt.
- Haha lilla du Bin there done that, sa hon . Kom nu så drar vi och duschar.

När jag kom hem satte jag mig vid datorn och kollade facebook , Justin Bieber har puffat dig , stod det i ett hörn . Jag blev så glad att jag inte märkte att pappa kom in i rummet .
- Jaha varför ser du så glad ut då? , sa pappa och log , är det en kille?
- Sluta pappa , sa jag och skrattade .
- När börjar festen i kväll då? , frågade han.
- Klockan sju , så jag måste äta vid fem , okey?
- Japp maten är klar då gumman , sa han och pussade mig på pannan innan han gick ut.

Två timmar senare stod jag och synade mig själv i min helfigursspegel  , jag kollade på mina vackra bruna lockar som hade tagit cirka en timma att göra , mitt smink såg jättebra ut för en gångs skull och min svarta klänning som var rätt så kort.
Plötsligt plingade det på dörren , sedan hörde jag steg i trappan .
Caitlin smällde upp dörren till mitt rum och såg jätteglad ut .
- Jäklar vilken sexig klänning du har Denise , Justin kommer falla precis som du föll för honom .
- Haha Cate , jag är faktiskt inte kär i honom .
- Okej som du vill , sa Caitlin . Då drar vi.

 

Fortsättning följer ;)

 


Oh My Bieber ,Kapitel 1

- God morgon gumman , hörde jag mamma säga glatt. Jag kikade upp lite försiktigt under täcket och log mot min mamma. Frukosten är klar , klä på dig och kom ner , sa hon vänligt.

Jag släpade mig upp ur sängen och kom plötsligt på att det var fredag och i kväll hade Justin Bieber fest , och tänk att jag av alla personer är bjuden. Men först måste jag ta mig igenom skoldagen , tänkte jag trött.
Jag gick snabbt in i duschen och duschade av mig , sedan gick jag tillbaka till mitt rum och drog på mig ett par shorts och ett lila linne. Jag borstade mitt hår noggrant och tänkte på hur jag hade lärt känna Justin . Vi hade ju varit bästa vänner på dagis och fram till vi började åttan. Sen började han umgås med Ryan Butler , shit vad jag hatar honom. Jag kommer ihåg att mamma sa att jag skulle låta Justin umgås med killkompisar också och inte bara med mig. Men det var svårt och sen var han bara mer och mer med Ryan och lillskiten Christian Beadles. Visst jag gillar Christians storasyster Caitlin men Chris är bara för mycket. Dessutom snodde han min bästis och den enda jag någonsin har varit kär i ifrån mig. Skärp dig Denise tänkte jag , du är 15 år släpp det. Men endå kunde jag inte sluta undra varför Justin hade bjudit mig. Då måste väl jag betyda något för honom , eller?
- Denise , kom nu , ropade mamma från nedevåniningen. Jag sprang in till badrummet och sminkade mig innan jag sprang ner till mamma.
- Är du nervös gumman? , undrade mamma när hon såg mitt ansiktsuttryck.
- Nej , eller jo lite , svarade jag , mamma , tror du det var Pattie som skickade ut en inbjudan till mig?
- Nej det tror jag inte , sa mamma eftertänksamt , jag tror att Justin själv ville bjuda dig. Även fast ni inte umgås längre så har ni ju varit bästa vänner , och jag och Pattie umgås ju fortfarande!

En timma senare gick jag in på Downie Central High School mitt i Stratford . Jag skyndade mig fram till mitt skåp och just som jag skulle ta ut böcker hörde jag att folk började skrika hej från höger och vänster. Jag vände mig om och såg honom . Hans vackra gyllenbruna hår , hans fina smilegropar och hans hasselnötsbruna ögon. Jag reflekterade varenda rörelse han gjorde och varje hairflip han gjorde. Snett bakom honom gick Ryan . Justin highfivade alla sina kompisar . Och när han gick förbi mig kollade han rakt på mig och sa , Snyggt linne och gick vidar till sitt skåp. Jag trodde jag skulle svimma och blev knallröd i ansiktet . Han pratade med mig , tänkte jag , han pratade verkligen med mig.


Fortsättning följer ;)

Min Novell , Oh My Bieber

Ändra mig , det blir en novell på svenska ^^

Hallå allihopa :)

Har inte uppdateratpå länge , jag vet men visst det händer saker i Justins liv varje dag men allt är faktiskt inte jätte intressant så tänkte att jag börjar skriva lite noveller om Justin på engelska då annars blir det ju llite weird ^^    efteersom jag är väldigt duktig på att skriva (dock inte i bloggar ><) så gör jag det . Tänkte börja på en novell idag :)  så checka in hit vid 2 ungefär :)

Puss på er Beliebers
Btw min novell kommer handla om vad jag drömde inatt :p

Neeej :(

Stackars Justin Bieber. Selena Gomez gav honom bara vad de flesta killar skulle anse det ultimata diss. "Wizards of Waverly Place stjärnan medgav i hennes senaste intervju med Seventeen Magazine att hon inte är kär i honom. Aj! Inte konstigt att han grät som ett barn när han sjöng Favorite Girl på scenen i förrigår i Melbourne.

När hon blev tillfrågad av en intervjuaren om hon någonsin har varit kär, svarade 18-åriga Disney-stjärnan med chockerande uppriktighet, att hon inte visste om hon hade varit kär eller inte.

"Jag tror att när jag blir äldre och har mer djupgående relationer, kanske jag kommer att uppleva
kärlek [love]" Selena förklaras. "Just nu vet jag inte exakt, om jag varit kär." 
Enligt Hollywood liv, det är inte första gången Selena har dissed den Biebs. Det var då hon glömde-eller vägrat-tacka honom i sitt tacktal på Kids 'Choice Awards, för att inte tala om de "många gånger [hon] ... skrattade när frågade om hon och Justin hade sällskap." Och vad om alla gånger hon kallade honom "ett barn?" Än en gång, i rättvisans namn, förekom många av dessa incidenter innan hon och Justin var en "officiell" par. Plus, kan Selena har helt enkelt försökt att undvika att ådra vrede svartsjuk beliebers. 

Tyvärr är de sjutton Magazine intervju skiljer sig från allt det ovanstående. När vi frågade om hon någonsin varit kär, kunde Selena  helt enkelt svara: "Ja." Men utan att nämna namn. Oh well, antar att hon bara inte tänka på det.

Låt oss hoppas att fitt*n inte krossar Justins hjärta , då jävlar .... 

Men asså blir så ledsen för Justins skull :( I had right from the beginning >< sorry Justin <3 nepp nu ska jag gråta lite för Justin

Justin ringde fel ^^

Justin Bieber har avslöjat att han blev väldigt skamsen när han försökte ringa sin kompis Chris Brown för att gratta honom på födelsedagen , men han slog fel nummer.

Chris fyllde ju 22 år i förrgår (grattis i efterskott :p )  och vår älskling hoppades att få prata med honom och säga grattis , men det slutade med att han fick prata med en gammal man som inte alls trodde på att han pratade med självaste Justin Bieber . Justin förklarade sitt missöde på twitter och skrev :
¨Chris Brown happy birthday , man ... call me you programed your number wrong on my phone  . I called a old dude who did´nt belive he talked to me¨    

så något liknande skrev han :p Piiinsamt Justin , pinsamt men älskar dig endå my favorite boy (L)


slänger in en hiss/dissHiss

Justin Bieber var mee i CSI igår :D


Diss

Justin kommer inte till Sverige , feeeeeeeeeeeett surt .

haha gölligt , blev inte så bras gjorde det som hastigast när jag skulle dra te skolan :)

Oooorsak ^^

Jag tror orsaken till att jag inte har lust att blogga är min header :p det låter bieberweird men endå :) jag ska snaert byta ^^

Dålig updatering...

Jag vet att jag inte har bloggat men varje gång jag tänker på bloggen så får jag ångest >< förlåt mig men jag ska ta en bloggpaus och skriver sen nä'r jag har fått lust att blogga igen .
Don´t miss me to much Beliebers and come back!